Rejser til La Digue

La Digue har en slået og smuk natur. Her er et mangfoldigt dyreliv og en helt ny verden under vand. Øen er af samme grund populær blandt dykkere og dem der kan lide at snorkle. Øens ligger tæt ved hovedøen Mahe og den populære ø Praslin og det er derfor også oplagt at tage på dagsture hertil. Skulle man få lyst til at blive lidt længere eller misse den sidste færge hjem, så er der gode muligheder for en enkelt overnatning.

– Seychellernes smukkeste strande, fine overnatningsmuligheder og perfekt til dagsture

La Digue er nok den ø som flest turister forbinder med Seychellerne. Årsagen er stranden Anse Source d’Argent, der er det mest populære fotograferede motiv på hele Seychellerne. Fortryllende granitblokke rejser sig op fra det krystalklare vand og skaber en eventyrlig stemning. Kridhvide strande og frodig natur gør oplevelsen endnu stærkere.

La Digue har også andre spændende sider. Blandt dyrelivet på land, finder man gigantiske skilpadder og sjældne fugle. I vandet svømmer havskilpadder, mantarokker og andre farverige fisk. La Digue er et eldorado for dykkere og dem der elsker snorkling.

På grund af den nære beliggenhed til Praslin og Mahé er La Digue perfekt til dagsture. Der sejler mange både mellem øerne og lejer man en cykel kan man komme rundt og se hele øen på et par timer. Flere ønsker at bo på La Digue og her er også et bredt udvalg af gode hoteller og enkle pensionater. Først i de seneste år, har øen fået gode hoteller, fx Le Domaine de L’Orangeraie.

Rejser til Seychellerne

Læs mere om Seychellerne og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Seychellerne her

Hoteller i La Digue