Rejser til Puerto Rico

Puerto Rico er et for danskere populært rejsemål på Gran Canaria. Her kan du nyde smukke strande, naturskønne oplevelser til lands og til vands og spændende underholdning for hele familien. Book en billig ferie til Puerto Rico med Solfaktor!

Puerto Rico som rejsemål

Puerto Rico er en ferieby på De Kanariske Øer i kommunen Mogán på sydkysten af Gran Canaria. Byen ligger nogenlunde mellem feriestederne Puerto de Mogan og Arguineguin og er smukt placeret i den stejle dal, der fører til den gyldne sandstrand. Her finder du et godt udvalg af hoteller, restauranter, shoppingområder og et helt OK natteliv. Puerto Rico tiltrækker besøgende, der leder efter en ferie med gang i den på Gran Canaria.

>> Læs mere om din rejse til Las Palmas her

>> Læs mere om din rejse til Spanien her

>> Læs mere om din rejse til San Agustin her

Strande i og ved Puerto Rico

Når du rejser til Puerto Rico, vil du kunne slikke sol og have det hyggeligt på smukke strande, hvor der er gode forhold for sol og strand, svømning og vandaktiviteter. Hovedstranden ligger i hjertet af byen med blødt, gyldent sand og fint, rent vand. Her finder du masser af faciliteter til  - her er liggestole, parasoller og en række vandsportsaktiviteter som jetski og vandski. Lige ud for Puerto Rico ligger Playa Amadores, som er en af de mest populære strande på Gran Canaria og kendt for sit rolige tempo. Det er en smuk bugt med hvidt sand, turkisblåt vand og et godt udvalg af restauranter og strandbarer langs strandpromenaden.

Lidt under 10 minutters kørsel syd for Puerto Rico ligger Anfi del Mar, som er en kunstig lagune og strand med hvidt koralsand og en "naturlig pool" med gode vandforhold for børn. Det er et perfekt sted for familier, der rejser med små børn. Nord for Puerto Rico, ca. 15 minutters kørsel, ligger strandene Playa Taurito og Playa de Mogan. Her kan du slikke sol og svømme i en afslappet atmosfære med faciliteter og gode spisemuligheder.

Attraktioner og aktiviteter i Puerto Rico

Puerto Rico tilbyder masser af attraktioner og aktiviteter, der passer til alle aldre. Udforsk Gran Canarias kyst, og tag med på en bådtur fra Puerto Rico. Du kan tage på en spændende sejltur eller på delfinsafari for at se vilde delfiner og hvaler i deres naturlige miljø. Strandene i Puerto Rico byder på mange vandsportsaktiviteter som jetski, parasailing, vandski, paddleboarding eller kajakroning. Der er også flere dykkercentre, som tilbyder dykkerture og undervisning.

Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, er Puerto Rico et godt udgangspunkt på Gran Canaria. Tag en tur til Amadores-klipperne eller Tauro-dalen for at se de flotte landskaber og panoramaudsigter. Der er også flere vandrestier og naturområder, som giver gode muligheder for at vandre og kigge efter fugle.

Hvis du rejser med børn, er Angry Birds Activity Park et populært sted at besøge! Parken har forskellige attraktioner, legeområder og sjove aktiviteter baseret på den populære Angry Birds-spilserie. Det store shoppingcenter i Puerto Rico byder på et stort udvalg af butikker, restauranter og underholdningssteder. For dem, der vil spille golf på ferien, er der flere gode golfbaner tæt på byen, som Anfi Tauro Golf og Salobre Golf Resort.

Hvornår skal man rejse til Puerto Rico?

De Kanariske Øer har et behageligt klima. Det gør, at du kan rejse til Puerto Rico hele året. Området har et subtropisk klima med milde vintre og varme somre, og der er en ret lille forskel mellem årstiderne. December til februar er højsæson og den travleste periode i Puerto Rico. I denne periode er temperaturerne normalt over 20 grader i skyggen, og der er solrige dage og ikke meget regn. Hvis du vil undgå de største menneskemængder, men stadig nyde det gode vejr, er det en god idé at rejse til Puerto Rico og Gran Canaria om foråret eller efteråret. Så kan du opleve byen under lidt mere rolige betingelser. Fra juni til september er den varmeste tid på Gran Canaria med temperaturer på op til 30 grader i skyggen.

Mad, drikke og natteliv i Puerto Rico

Den dejlige madkultur på De Kanariske Øer er en del af ferieoplevelsen på Gran Canaria. I Puerto Rico er der flere restauranter, der serverer kanariske specialiteter som 'papas arrugadas' med mojo-sauce (bagte kartofler med paprikasauce), gofio (ristet majsmel) og sancocho (traditionel fiskesuppe). Hvis du elsker fisk og skaldyr, vil du blive imponeret over det store udvalg af frisk fisk og skaldyr. Her kan du prøve grillet fisk og blæksprutte på kanarisk manér eller klassikere som spansk paella med skaldyr. For dem, der gerne vil købe lokale produkter, er der markeder med ost, honning, olivenolie og frisk frugt og grønt. Du finder også mange restauranter, der serverer internationale retter i Puerto Rico. Vel bekomme!

Nattelivet i Puerto Rico er ret heftigt - her er mange barer, pubber og natklubber. Byen er kendt for sit intense natteliv, der tiltrækker turister på ferie fra hele verden. Uanset om du vil danse til elektronisk musik eller slappe af med en drink på en trendy bar, kan du finde noget, der passer til dig i Puerto Rico. Og hvis du vil have en dag eller aften med en endnu mere livlig atmosfære, ligger Maspalomas og Playa del Ingles kun 20 minutter væk med taxa.

>> Les mer om din reise til Maspalomas her

>> Les mer om din ferie til Gran Canaria her

>> Les mer om din reise til Playa del Ingles her

Fly til og hoteller i Puerto Rico

Du kan nemt komme fra Danmark til Puerto Rico med direkte fly hele året rundt. Den nærmeste lufthavn er lufthavnen på Gran Canaria, Las Palmas Airport (LPA), og flyveturen fra f.eks Billund tager cirka 5 timer og 15 minutter. Puerto Rico ligger cirka 50 kilometer fra lufthavnen, og der kører busser næsten hele døgnet på denne rute. Der er et veludbygget busnet på Gran Canaria, og du kan tage både bus 91 og 66 fra lufthavnen til Puerto Rico. Turen tager cirka 40 minutter. Taxier er også en nem mulighed, og du finder stoppesteder uden for ankomsthallen. Hvis du vil udforske øen på egen hånd, kan du overveje at leje en bil på din ferie til Puerto Rico. Det anbefales stærkt!

Når du rejser til Puerto Rico, finder du en række hoteller og overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du kan vælge mellem store lejlighedshoteller, all-inclusive resorts og hyggelige boutiquehoteller. Hvis du vil have mere plads og privatliv, finder du også feriehuse til leje i Puerto Rico. Du vælger selv, om du vil booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Puerto Rico og De Kanariske Øer!



Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Puerto Rico

Populære hoteller i Puerto Rico

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
8,7
Meget godt
282 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 49 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
9,0
Fabelagtigt
77 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
8,4
Meget godt
205 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Puerto Rico?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 45 anmeldelser