Rejser til Petra

Petra er en skøn lille by med en god strand, skønne butikker og en rolig græskstemning. I byens centrum er der trange gader med tavernaer og i de stejle omgivelser ligger olivenlunde. Over byen ligger en kirke som man når ad en lange trappe der er hugget direkte ind i klippen. Fra byen kan man også komme med på bådture der går til Kaninøen, som er et naturreservat.

Petra er en charmerende lille badeby med en fin lang sandstrand

Her kan man virkelig lade feriedagene glide forbi i et rolig græsk landsbymiljø. Hovedvejen ind til byen ligger på ydersiden af selve byen så centrum er bilfri.

Landsbyen ligger i et malerisk landskab af klipper med stejle skråninger og grønne olivenlunde. Midt i byen rejser der sig en klippe og på toppen ligger en kirke og troner. Du kommer herop ad en sti med 114 trappetrin undervejs, som er hugget direkte ind i klippemassivet. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende områder.

Nede i centrum finder du trange små gader med et godt udvalg af forskellige butikker, caféer og restauranter. Mod havet ligger stranden med mange muligheder for aktiviteter. Langs strandpromenaden ligger det også flere skønne restauranter og caféer.

Petra har mange fine kulturtilbud med blandt andet udstillinger og musikoplevelser. I både juli og august har dette området religiøse festivaler med mange aktiviteter. I Petra kan du også tage med på en bådture til “kaninøen”, som er en lille ø, der er et naturreservat.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Petra