Rejser til San Augustin 

Book en rejse til den populære ferieby San Agustin på Gran Canaria. Her er herlige, børnevenlige strande, et behageligt klima året rundt og masser af muligheder for små og store eventyr og aktiviteter. Book en billig ferie til San Agustin med Solfaktor!

San Agustin som rejsemål

Dejlige San Agustin er en kendt og elsket feriedestination på Gran Canaria, som jo er en af De Kanariske Øer. Byen ligger på øens sydkyst, kun en kort køretur fra Playa del Inglés og Maspalomas. San Agustin er en favorit blandt børnefamilier. Her er gode aktiviteter for alle aldre, og beliggenheden tæt på andre større feriesteder gør den velegnet for de fleste.

>> Læs mere om din rejse til Playa Amadores her

>> Læs mere om din rejse til Puerto Rico her

>> Læs mere om din rejse til Arguineguin her

Attraktioner og aktiviteter i San Agustin

San Agustin byder på mange forskellige attraktioner og aktiviteter for små og store gæster.  Her er gode strande med fint sand og rent og klart vand. Mange strande lokker med vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og windsurfing. Playa de San Agustin er en lokal favorit - en børnevenlig  strand med rolige vandforhold og finkornet sand. En kort gåtur væk ligger strandene Playa El Veril og Playa de las Burras. De er helt i orden, begge to. I kort afstand fra San Augustin ligger  velkendte feriebyer som Playa del Inglés, Maspalomas og Las Meloneras med masser af faciliteter og spisemuligheder. 

Hvis du vil have en pause fra stranden, kan du tage familien med til en af forlystelsesparkerne i området. Sioux City Park er en western-temapark, hvor man kan se cowboyshows, ride på heste og gå rundt bland "autentiske" westernbygninger. Vandlandet Aqualand Maspalomas er meget populært med en bred vifte af vandrutsjebaner, pools og vandaktiviteter.

Du kan også besøge shoppingcentret i San Agustin med et stort udvalg af butikker. Hvis du er golfentusiast bør tursen gå til den berømte Maspalomas Golf Course, en meget fin 18-hullers bane i smukke naturomgivelser.

Hvornår skal man rejse til San Agustin?

De Kanariske Øer har groft sagt godt klima hele året. Vinteren, fra december til februar, er det mest populære tidspunkt at rejse til San Agustin. I denne periode er gennemsnitstemperaturen omkring 20-25 grader om dagen, Sommeren fra juni til august er det varmt med temperaturer på op til de 30 grader. Det er dejligt at rejse til San Agustin om foråret eller efteråret: milde temperaturer, færre turister og mere ro over tingene.

Mad, drikke og forlystelser i San Agustin

San Agustin venter med spændende madoplevelser. Her er f.eks flere restauranter, der serverer autentisk kanarisk mad. Restauranterne i San Agustin har en god blanding af traditionelle og moderne retter, hvor du kan smage frisk fisk og skaldyr, lækre oste og kanariske specialiteter tilberedt med lokale ingredienser.

Udvalget af barer og pubber i San Agustin er rigeligt for de flestes behov. Her kan du nyde en forfriskende drink, en iskolde sodavand eller en espresso. For dem, der leder efter mere fest og ballade , anbefaler vi at tage en 10 minutters køretur til Playa del Inglés. Her er der god gang i festen om aftenen.

>> Læs mere om din rejse til Playa Taurito her

>> Læs mere om din rejse til Las Palmas her

>> Læs mere om din rejse til Puerto de Mogan her

Fly  til og hoteller i San Agustin

Det er nemt at komme til San Agustin fra Danmark på ferie. Der er direkte fly til Las Palmas, den største by på Gran Canaria, fra både Aalborg, Billund og Kastrup, og der er fly i princip flere gange om ugen hele året. Til Las Palmas lufthavn fra Billund tager flyrejsen lidt over 5 timer.

Fra lufthavnen kan du tage en taxa til San Agustin, eller du kan tage bus nummer 66 eller 90, som kører dig til San Agustin på cirka 30 minutter. Billeje er også en mulighed - anbefales stærkt.

Rejser man til San Agustin, er der flere gode overnatningsmuligheder. Du finder alt fra store all-inclusive hoteller til mindre hoteller samt feriehuse og ferielejligheder. Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til San Agustin og Gran Canaria!



Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i San Agustin de Gran Canaria

Populære hoteller i San Agustin de Gran Canaria

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, San Agustin de Gran Canaria
9,6
Fabelagtigt
649 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, San Agustin de Gran Canaria
9,3
Fabelagtigt
980 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, San Agustin de Gran Canaria
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Internetadgang/Wi-Fi