Porto Bay Serra Golf

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fabelagtigt
752 anmeldelser

Doces sonhos betyder “sov godt” og du undrer dig måske over, hvordan jeg kan starte en beskrivelse af et hideaway med noget så basalt. Men så snart du selv har oplevet det, vil du give mig ret: Du sover godt på Porto Bay Serra Golf Hotel på Madeira – madrasserne fortjener næsten sit eget afsnit, men lad os sætte fokus på det smukke hus og den næsten højtidelige stemning, og jeg husker besøget, som var det i går…

Velkommen til en smuk ”dame” på næsten 100 år

Jeg kan godt lide hoteller, der skiller sig lidt ud fra mængden (det er der faktisk rigtig mange Hideaways-hoteller , der gør :)), og derfor bliver jeg også rigtig glad, da jeg ankommer til det smukke Porto Bay Serra Golf Hotel, hvor byggestilen tydeligt viser, at her taler vi om en smuk ”dame” på lige knap 100 år – her er både tårnværelse og fine hvide skodder, der står i flot kontrast til murværkets smukke, blå farve. Det charmerende hus er da også klassificeret som en del af regionens kulturarv. 

Den elegante og meget charmerende stil går igen inden døre, og for mit eget vedkommende, ved jeg helt sikkert, at jeg vil elske at slå mig ned i loungen med en god bog, et godt glas portvin (eller måske mere korrekt, den lokale Madeiravin) indenfor rækkevidde og nyde ilden i brændeovnen og stedets specielle atmosfære. I disse hyggelige omgivelser serveres hver dag eftermiddagste/kaffe med skønne hjemmelavede scones, kager og syltetøj. Det kan man da heller ikke sige nej til.

Den samme specielle atmosfære går igen i den smagfuldt indrettede restauranter, der har specialiseret sig i traditionelle retter fra Madeira tilsat et lille ekstra touch – glæd dig til friske grøntsager, godt kød samt fisk og skaldyr lige hevet op af Atlanterhavet. 

Haven er også speciel

Madeira er en frodig ø, og det afspejler haven omkring Porto Bay Serra Golf Hotel fuldt ud. Her er mere end 90 arter blomster, buske og træer, der skaber hyggelige oaser med indbydende havemøbler rundt om på de store plæner.

Her er aktiviteter for alle

Som navnet Porto Bay Serra Golf Hotel antyder, så er golf en stor ting her, og hotellets gæster har da også direkte adgang (få minutters gang) til Santo da Serra Golf – den ene af Madeiras 2 mesterskabsbaner. Santo da Serra Golf har 27 huller placeret rundt om i det smukke,  kuperede terræn, så der er udfordringer for alle. Inden du går i gang med din runde, kan du varme op på putting- og indspilsgreens og øve de lange slag på driving-rangen.

I fitnesscentret kan du holde din gode form ved lige :), og hvis du herefter er til selvforkælelse, så bør du nok kigge indenfor i hotellets SPA-afdeling, som i lækre omgivelser tilbyder en lang række behandlinger. Her er også en stor opvarmet pool med hydromassage og sauna. 

Godt at vide om Porto Bay Serra Golf

Gæster på Porto Bay Serra Golf Hotel kan benytte alle fællesfaciliteter, som flere swimmingpools, stort smukt haveanlæg, SPA og sportsfaciliteter på Vila Porro Mare Resort i Funchal.

Hotellet hjælper gerne med gode råd og vejledning til aktiviteter som hiking, ridning, cykelture/leje af cykel, vandringer på de berømt levada-stier og udflugter til små byer, lokale markeder og meget mere. 

 

Derfor skal du vælge Porto Bay Serra Golf

  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.8 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Kort og afstande

  • Nærmeste restaurant, 0 m
  • Nærmeste vandresti – 200 m
  • Nærmeste by, Santo da Serra – 300 m
  • Nærmeste golfklub, Santo da Serra – 1,2 km
  • Machico med dens hyggelige bymidte og velbesøgte strand – 8,1 km
  • Funchal lufthavn – 9 km
  • Santana med de karakteristiske, trekantede huse – 20,3 km
  • Vandring for øvede på Pico Ruivo (1861 moh) – 29,5 km
  • Monte med slædekørsel og botanisk have – 21 km
  • Færgen til naboøen Porto Santo med de caribiske strande – 23,8 km
  • Funchal med shopping, marina og marked – 21 km
  • Fængslende udsigter fra Cabo Girão – 33,3 km

De 21 værelser på Porto Bay er indbydende og smagsfuldt indrettede. Naturen omkring hotellet gør værelserne fredfyldte, og det vil være nemt at slappe af - ikke mindst hvis du som mange af de andre gæster er golfentusiast og kommer hjem efter en dag på banen. 

Alle værelser tilbyder kabel-TV med DVD, WiFi, skrivebord, en-suite badeværelse med karbad og hårtørrer, centralvarme, minibar og safetyboks. Superior og suiterne ligger i den gamle hovedbygning, mens dobbeltværelserne er indrettet i den nyere fløj, hvor flere af værelserne i stueplan har adgang til en fælles veranda.

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Porto Bay Serra Golf. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Sítio Dos Casais Próximos
9100-255 Santo António Da Serra

Koordinater

Latitude: 32.7225
Longitude: -16.8152

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere