Tropitel Sahl Hasheesh

Officiel kategori

9,3
Fabelagtigt
5189 anmeldelser

Tropitel Sahl Hasheesh ligger 30 kilometer syd for Hurghada og byder på en smuk udsigt over Det Røde Hav.  Her bydes du velkommen til et hotel, hvor du kan slappe af i smukke haver og på terrasser omkranset af palmer. Du kan køle ned i poolen og havet på de varme dage, og i restauranterne kan du se frem til at spise retter fra alle verdenshjørner. 

Tropitel Sahl Hasheesh er smukt beliggende ved Det Røde Hav, og byder på udsigt over det glitrende vand fra flere forskellige værelser og fællesområder. Her kan du tage til med hele familien og nyde en dejlig ferie sammen med afslapning  og oplevelser. Med adgang til en strand og tre forskellige udendørspools, har du gode forudsætninger for at køle ned på de varme dage. For de mindste gæster findes der et lille vandland, hvor de kan more sig. Aktivitetsprogrammet er omfattende, og du kan prøve sportsaktiviteter som dykning, tennis, cykling og sejlads. Vil du hellere slappe af, kan du i stedet booke en skønhedsbehandling i wellnessområdet.

Resortet byder på hele fem restauranter, og giver dig mulighed for kulinariske oplevelser med retter fra hele verden. Prøv eksempelvis den italienske restaurant Il Pomodoro, den mexicanske restaurant The Mexican, eller den livlige, indiske restaurant Mumbai. Booker du et ophold med All Inclusive er alle måltider inkluderet i buffetrestauranten, hvor der serveres retter fra nær og fjern både morgen, middag og aften. Værelserne på hotellet er rummelige og har en klassisk indretning. Flere af værelserne har balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af i den friske luft med udsigt til poolen, haven eller havet.

Med et ophold ved Tropitel Sahl Hasheesh Resort i Sahl Hasheeh er du kun 29,7 km fra Marina Hurghada og 32,4 km fra Hurghada Centrum. Dette hotel med 5 stjerner ligger 19,6 km fra Senzo Mall og 29,9 km fra Hurghada Maritime Port.

Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i internationale retter på The Palm Restaurant, som er en af dette hotels 3 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt.Besøg strandbaren, baren ved poolen eller en af de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Faciliteter

Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og shopping på stedet.

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og et mødelokale. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet.

Gebyrer & vigtige oplysninger

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. voksen: USD 100
  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. barn: USD 50 (op til 11 år)

Følgende gebyrer er inkluderet i den samlede værelsespris:

  • Gebyr for gallamiddag nytårsdag

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

Følgende gebyrer og depositummer opkræves af hotellet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning:

  • Tillægsgebyr for trådløst internet på værelset: USD 20 pr. dag (priserne kan variere)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Godt at vide

  • Den samlede pris for ophold den 1. januar inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag nytårsdag
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler og gæster bliver tilbudt håndsprit.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
  • Et udvalg af indpakket mad er tilgængeligt til morgenmad, frokost og aftensmad samt gennem roomservice.
  • Hvert værelse er tomt i mindst 48 timer mellem ophold.

Indtjekningsinstruktioner

Personalet tager imod gæster ved ankomst. Kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i din reservationsbekræftelse for at få flere oplysninger. Par, som er egyptiske statsborgere eller bosiddende i Egypten, skal fremvise ægteskabsbevis ved indtjekning, hvis de deler værelse. Gæster, der har reserveret en værelseskategori kun for egyptiske statsborgere og indbyggere, skal fremvise bevis for bopæl ved indtjekning (egyptisk ID eller opholdstilladelse). Hotellet forbeholder sig ret til at ændre prisen, hvis der ikke fremvises gyldig dokumentation. I henhold til overnatningsstedets politik omfatter tilbuddet om alt inklusive kun vand og læskedrikke for statsborgere fra Egypten, Golfområdet og mellemøstlige lande.

  • Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik
  • Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum kan være påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter
  • Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres
  • Dette overnatningssted accepterer Visa, Mastercard og kontanter
  • Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet

Derfor skal du vælge Tropitel Sahl Hasheesh



Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Du kan bestille transport til og fra lufthavnen og hotellet ved bestilling af rejsen. Wi-Fi er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling (med forbehold for ændringer). Adgang til og behandlinger i wellnessområdet bestilles og betales på stedet. Elevator forefindes.

Morgenmadsbuffet er tilgængeligt alle dage evt. mod betaling (med forbehold for ændringer).  Du har mulighed for at vælge et ophold med All Inclusive, hvilket inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad i buffetrestauranten samt et udvalg af drikkevarer og snacks (med forbehold for ændringer).
 

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Nærmeste større by (Hughada): ca. 30 km
  • Hurghada: ca. 42 km
  • El Gouna: ca. 60 km
  • Hurghada Intl Lufthavn: ca. 30 km (50m)

Føl dig hjemme i et af de 566 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat balkon. Med Wi-Fi (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Badeværelserne har separat badekar og bruser og hårtørrer.

Tropitel Sahl Hasheesh byder på 566 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en klassisk stil med lyse farver og materialer. De fleste værelser har balkon eller terrasse med udsigt over havet, haven eller poolen. De fleste værelser er udstyret med TV, Wi-Fi (mod betaling), aircondition og minibar. På badeværelserne findes  bruser og/eller badekar, hårtørrer og toilet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Tropitel Sahl Hasheesh. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Mulighed for All Inclusive
  • Vandrutsjebane(r)
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

P.O. Box no. 29 El mina Post office- Hurghada-Red, 29
Sahl Hasheesh

Koordinater

Latitude: 27.0201
Longitude: 33.8902

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere