Lemas Suite Aparts

Side, Tyrkiet

7 nætter Vis på kort
Nazar
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

 • Beach chair
 • Room ac
 • Room balcony
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 900m
 • Afstands center: 2.5km

Antal

 • Antal etager: 3
 • Antal værelser: 80

Andre

 • Built year: 2001 - renoveret 2018
 • Måltider: Morgenmad
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 60-80 min
 • Pool: 2

Hotelinformation

Rolig feriestemning i grønne omgivelser
Lemas Hotel er et hyggelig og enkelt hotel, der ligger et stykke udenfor den charmerende og populære ferieby Side. Lemas Hotel er perfekt for dig, som vil nyde ro og afslapning i løbet af dagen, og så måske om aftenen nyde stemningen, livet og det store udbud af barer, cafeer og restauranter i Side centrum og i den gamle bydel. Det er et mindre hotel, et stykke udenfor Side med to hyggelige og afslappende poolområder, og du bor i enkle, men funktionelt indrettede lejligheder eller dobbeltværelser, der alle har balkon.

To poolområder og rolig feriestemning.
Der er to poolområder på Lemas Hotel. Den ene pool, hovedpoolen, ligger tæt ved receptionen, restauranten og hovedbygningerne, mens hotellets anden pool, en såkaldt ”stille-pool”, ligger ved anneksbygningen og denne er forbeholdt personer over 16 år.

Der er en behagelig og afslappet feriestemning ved begge pools, og vil du slappe helt af, er dette bestemt muligt ved stille-poolen. Om aftenen er der et par gange om ugen underholdning i området ved hovedpoolen.

Da hotellet ligger et stykke fra stranden, er der en gratis shuttle-bus, som kører til en privat strand om formiddagen og retur til hotellet om eftermiddagen. På denne strand er der solsenge og parasoller uden betaling.

Morgenmad i hyggelige og grønne omgivelser
På Lemas Hotel er morgenmaden inkluderet. Der serveres en klassisk tyrkisk morgenmad med ost, oliven, tomat, brød, marmelade m.m., samt corn flakes. Morgenmaden nydes i den lille restaurant eller udendørs i området ved hotellets hovedpool.

Mot betaling

Alle måltider (udover morgenmaden) i restauranten samt alle drikkevarer i både restauranten og baren.

Lille børnepool og lille legeplads
Der er en mindre legeplads med et par gynger, samt en lille børnepool på hotellet, som familiens mindste vil kunne have glæde af. Stemningen på hotellet og dets beliggenhed et stykke udenfor centrum appellerer dog primært til par og et mere modent publikum.

Afslapning ved de to pools
De to pools på hotellet, og den afslappede stemning indbyder primært til at nyde solen, læse en god bog og slappe af, men der er skam både dart, billard og bordtennis, hvis du har lyst til lidt afveksling fra solbadningen.

Det er muligt at leje cykel, så det er lidt lettere og hurtigere at komme til Side, hvor der er masser af butikker, cafeer, barer, restauranter og et herligt liv og leben.

Side har en charmerende og hyggelig gammel bydel, som ligger ved en lille havn. Med et stort udbud af spisesteder og barer, er området bestemt et besøg værd – særligt sent på eftermiddagen og når solen går ned.

Mot betaling

Bordtennis, leje af cykler

Enkle, funktionelle lejligheder eller værelser
Både værelserne og lejlighederne på Lemas Hotel er enkelt og lettere spartansk, men funktionelt, indrettet. Der er klinkegulv, samt balkon med to stole og et lille bord på alle værelsestyper, ligesom der er tv, telefon, hårtørrer og på badeværelset er der brusekabine. Der er også individuel aircondition samt safety boks i alle værelses-og lejlighedstyper – disse mod betaling

Lejlighederne:

Lejlighederne ligger ved hotellets hyggelige og mere livlige poolområde. Der er et lille køleskab, elektrisk kogeplade, samt service og bestik. Der er desuden et spisebord og to stole i lejligheden.

Værelserne:

Dobbeltværelserne ligger i hotellets anneksbygning, som ligger på den modsatte side af gaden. Her er en herlig ro, og du kan være heldig at vågne op til fuglesang.

Mod betaling:

Safetyboks, telefon og air condition samt roomservice.

Dobbeltværelse, 2 personer
I dobbeltværelset på 16 m² er der to almindelige sengepladser. Der kræves to fuldt betalende og her kan bo 2 personer, hverken mere eller mindre.

Studio-lejlighed, 2-3 personer
Studio-lejligheden på 30m² har to almindelige sengepladser. Der kræves mindst to fuldt betalende, og her kan bo max to voksne og et barn.

Toværelses-lejlighed, 2-5 personer
I lejligheden på 44 m² er der et soveværelse med to almindelige sengepladser, samt en stue med to sovesofaer, som når de er udslået måler 102x188 cm. Der kræves mindst to fuldt betalende, her kan bo max fire voksne og et barn

Lille hamam
Der er et meget lille hamam i hotellets underetage, hvor du kan få en afslappende behandling, hvis du har lyst til det.


Lemas Hotel ligger et stykke uden for Side Centrum, og det kan føles lidt afsides, men her er en dejlig ro.

Man skal krydse en lille vej for at komme imellem hovedbygningen og hotellets anneksbygning, hvor standardværelserne ligger, og det er ligeledes her at hotellets ”stille-pool” ligger.

Medbring venligst badehåndklæde, da hotellet ikke har disse til udlån. 

Da der et par aftenener om ugen er aften-underholdning ved hovedpoolen må noget støj påregnes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse