Deevana Krabi Resort - Adults Only

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,0
Fabelagtigt
737 anmeldelser

På Deevana Krabi Resort bor du i en frodig, grøn have i udkanten af den livlige ferieby, Ao Nang. Hotellet er populært og gæsterne sætter især pris på den gode service og den hyggelige have med det indbydende poolområde. Her er gode faciliteter og pæne værelser, og hvis du vælger at bo på Deevana Krabi Resort på din næste ferie i den smukke Krabi-provins, så får du meget for pengene. Her kan du virkelig læne dig tilbage og nyde ferien og de eksotiske omgivelser. Det er ikke uden grund, at hotellet har mange stamgæster, der vender tilbage år efter år. Deevana kan godt være vanedannende...

Deevana Krabi Resort slog første gang dørene op i 2016 og har siden været besøgt af mange begejstrede gæster. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og det er en fornøjelse at slentre rundt i den lille eksotiske have fra dit værelse til poolområdet eller restauranten. Selvom hotellet ligger i udkanten af byen, tilbagetrukket fra det meste feriestøj i centrum, så kan du stadig gå til både restauranter, butikker og den dejlige sandstrand, Noppharat Thara Beach.

Ferie i dit eget tempo

Hotellet er ikke stort med sine 66 værelser, men her er god plads ved poolområdet, der har to indbydende swimmingpools. I den ene kan du svømme hen til "swim-up" baren og nyde din næste cocktail uden at skulle forlade poolen. Foretrækker du at nyde dine drikkevarer "på land", serverer Sun Bird Pool Bar kolde drikkevarer og lette snacks i løbet af dagen. Her er en afslappet og behagelig atmosfære, og nogle dage kan det være svært at løsrive sig og begive sig ud på opdagelser i lokalområdet - og så kan du jo heldigvis bare blive hængende, for her kan du holde ferie i dit helt eget tempo.

Orientala Spa - ooh la la

En spa-oplevelse i Thailand er ofte noget udover det sædvanlige. På Deevana Krabi Resort kan du forkæle dig selv med både autentisk thaimassage, aromaterapi og oliemassage, alt sammen i indbydende omgivelser i hotellets eget spa-center, Orientala Spa, der også tilbyder dampbad og jacuzzi. Du kan selvfølgelig få massage billigere på stranden, men hvis du foretrækker velduftende og private omgivelser, så vil jeg anbefale dig at tage en tur (eller to eller tre) i Orientala Spa.

Masser af smag og uden dikkedarer

Haven på Deevana Krabi Resort er hyggelig om aftenen, hvor både pool og palmer er oplyst og skaber en særlig stemning. Når sulten melder sig, kan du nyde lokale og internationale retter i hotellets egen restaurant, Chao Lay Restaurant. Du kan selvfølgelig også udforske de lokale restauranter, der ligger ind mod centrum. Er du glad for fisk og skaldyr, vil jeg anbefale, at du bruger en aften på én af de skønne fiskerestauranter, der ligger i den nordlige ende af byen, i gåafstand fra Deevana Krabi Resort. På megarestauranten, Wang Sai Seafood, ca. 650 m fra hotellet, kan du fx udpege din egen friske fisk eller skaldyr, inden den tilberedes og serveres uden så mange dikkedarer men med masser af smag. Her spiser du sammen med hundredvis af lokale og turister, så det er langt fra et hideaway af en restaurant - men det er oplevelsen værd.

Krabi er uden tvivl én af Sydthailands smukkeste provinser, og når du kan løsrive dig fra den hyggelige atmosfære på Deevana Krabi Resort, så er personalet gerne behjælpelige med at arrangere udflugter for dig. Er du glad for at bade og snorkle, så vil jeg anbefale et ø-hop med båd rundt til nogle af de smukke øer i bugten. Tag også på en havkano-tur igennem mangrove-skove til små, hemmelige laguner, hvis du gerne vil opleve den frodige natur i et roligt tempo. De omkringliggende bjerge kan også udfordres på cykel eller til fods. Tilbage på hotellet efter en dag fuld af oplevelser, kan du slappe af i biblioteket eller nyde en drink i Boat Bar, mens du lægger planer for næste dag.

Derfor skal du vælge Deevana Krabi Resort

  • Hvis du gerne vil bo i rolige omgivelser tilbagetrukket fra centrum
  • Her får du en god og imødekommende service
  • Her bor du i en frodig, grøn have
  • Her er et indbydende poolområde med to swimmingpools og jacuzzi
  • Her får du meget ferie for pengene
  • Hvis du gerne vil bo på et hotel med et godt spa-center

Derfor skal du vælge Deevana Krabi Resort - Adults Only

  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Hotellet henvender sig primært til voksne, men vi kan ikke garantere, at der ikke er børn på stedet. Beliggenheden i udkanten af byen gør, at der er forholdsvis fredeligt, men du må alligevel være indstillet på et vist niveau af feriestøj. 

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Noppharat Thara Beach) - ca. 1 km
  • Nærmeste centrum, Krabi - ca. 16 km
  • Krabi Lufthavn - ca. 23 km
  • Phuket Lufthavn - ca. 145 km
  • Ao Nang Beach - ca. 1 km
  • Krabi Town - ca. 16 km
  • Wat Tham Sua (Tiger Cave Temple) - ca. 22 km 
  • Klong Thom hot springs - ca. 43 km

På Hotel Deevana Krabi Resort er der i alt 66 pænt, men enkelt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. En del af værelserne ligger på 2. sal og har skråvægge. Alle har som udgangspunkt en større eller mindre balkon eller terrasse, men du skal ikke forvente, at der er nogen udsigt. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, værdiboks, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Enkelte har også en jacuzzi på terrassen. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Deevana Krabi Resort - Adults Only. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

90 Aonang Soi 8 Moo 3
81180 Krabi

Koordinater

Latitude: 8.0424
Longitude: 98.8184

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Krabi

Vis flere