Rejser til Sanur

Sanur er et af de ældste rejsemål på Bali og har udover et  godt udvalg af veletablerede hoteller, restauranter og lignende stadig den meget indbydende og afslappet atmosfære, som i sin tid fik de første feriegæster til at rejse hertil. Her på østkysten af det mægtige ø-rige Indonesiens mest populære feriø kan du nyde ferien under svajende palmer på kilometerlange sandstrande, der er kendt at være børnevenlige. Det lune, turkisblå hav er her således forholdsvis lavvandet og er takket være et ydre rev beskyttet mod de største bølger.

Fredelige og familievenlig badeby

De fleste, som rejser til Sanur, kommer da også især for at nyde den afslappede stemning og samtidig have muligheden for at nemt at udforske andre dele af øen. Selvom Sanur er mere rolig end for eksempel nærliggende Kuta Beach, er der dog adskillige aktivitetsmuligheder, hvis du ikke vil bruge hele ferien på blot at dase i sandet. Det inkluderer naturligvis forskellige former for sjov vandsport, men også markederne og de spændende småbutikker oppe i byen, tiltrækker sig opmærksomhed. Her kan du næsten med garanti finde et unikt souvenir. Der er især et godt udvalg af kunsthåndværk, og selvom du ikke mangler noget, kan det anbefales at besøge aftenmarkedet i Sanur. Her er der nemlig også mulighed for at smage lækre, traditionelle balinesiske retter og specialiteter.

Selvom der er busser, der kan fragte dig rundt i langstrakte Sanur og videre til andre dele af øen, kan du også blot gå rundt til det meste af byen. Der løber en hyggelig strandpromenade langs hele Sanur. Hernede finder du mange af byens butikker, restauranter og barer. Aften- og nattelivet er dog ret afdæmpet i Sanur. Synes du en aften, at der skal ske lidt mere, er Kuta blot en 20 minutters, billig taxitur væk. Her er der udover  gode indkøbsmuligheder og endnu flere restauranter også et mere livligt natteliv.

Rejser til Indonesien

Læs mere om Indonesien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Indonesien her

Hoteller i Sanur

Populære hoteller i Sanur

Indonesien, Bali, Sanur
9,4
Fabelagtigt
289 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Sanur
9,4
Fabelagtigt
960 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Sanur
9,8
Fabelagtigt
808 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi