Aloe Boutique & Suites

Almyrida, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Aloe Boutique & Suites hotel

Aloe Boutique & Suites er et stilfuldt og moderne boutiquehotel rettet mod et voksent publikum. Hotellet består af en hovedbygning med reception og 3 mindre bygninger omkring et dejligt poolområde. Hotellet er fuld af fred og ro i alt fra indretning til tempoet inde på hotellets grund. Alt føles som en fredelig oase og er pænt designet, gennemtænkt og farveskemaet er hvidt og gråt. De hvidkalkede hotelbygninger omgiver et behageligt poolområde med en poolbar, der serverer forfriskende drinks og små snacks. I hotellets restaurant serveres morgenmad hver morgen og er inkluderet i basisprisen.

Når du vil slappe af på stranden, kan du gå ned til den private stranddel, der tilhører hotellet. Det er bare at krydse gaden, og det er cirka 50 meter mellem hoellet og stranden. For de dage, hvor du tænker på dit helbred og trivsel, er der et motionscenter og en lille spa med forskellige ansigtsbehandlinger og massage, men mod ekstra omkostninger.

Dette hyggelige hotel er centralt beliggende i lille hyggelige Almyrida, lige ved promenaden. Her kan du nyde det kretensiske landsbyliv og nyde en kold ouzo med friskfanget fisk på en af de små taverner i nærheden.

Til den nærliggende by Kalives og ind i Chania tager du den lokale bus, der kører fra hovedgaden.

Hotellet er ideelt for voksne og par, der ønsker en rolig ferie og nyder det ægte Grækenland.

Værelserne

Minimalistiske værelser, der er moderne og sober dekoreret for det meste i hvidt med detaljer i lyst træ og undertiden en stærk accentfarve. Superior-værelse til maksimalt tre personer har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og muligheden for en ekstra soveplads i sovesofaen. Executive Loft Suite har plads til fire personer og er i to etager, hvor den nederste etage består af en stue med en eller to sovesofaer og et badeværelse, og den øverste etage er en hems med en dobbeltseng.

Alle værelser har klinkegulv, minibar med vand på ankomstdagen, telefon, aircondition, satellit-tv, kaffemaskine og balkon eller terrasse. Badeværelset har bruseniche, toilet og hårtørrer.

Værelsestyper

Superior-værelse til maksimalt 3 personer (forskellige udsigter skal forudbestilles)

Executive-loftsuite til maksimalt 4 personer (forskellige udsigter skal forudbestilles)

Øvrige

Hotellet består af 4 bygninger med 3 etager og 57 værelser. Bygget 2018, renoveret kontinuerligt. Elevator kun i hovedbygninger, pengeskab. Morgenmad inkluderet. Liggestole og parasoller mod ekstra betaling på stranden. Strand 50 m og sandstrand. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Almyrida centrum 200 m. Kalives 5 km. Chania centrum 25 km. Lokalbus 200 m Strand / turistområde med mindre trafik. Trapper og niveauforskelle.

Hotelskat

Grækenland har indført en skat på alle hotelnætter. Denne skat skal betales direkte til hotellet / lejlighedshotellet ved indtjekningen. Afgiftsstørrelsen reguleres af opholdets længde og den officielle klassificering af boligen. Bemærk, at Deturs klassificering af indkvarteringen kan afvige fra den officielle klassifikation. Se under øvrige information.

1-2 stjerner: 0,50 euro / værelse og nat

3 stjerner: 1,50 euro / værelse og nat

4 stjerner: 3 euro / værelse og nat

5 stjerner: 4 euro / værelse og nat

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider