Evita Resort

Faliraki, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Evita resort hotel

Evita resort hotel har en fredelig beliggenhed med frodige omgivelser og smuk udsigt over Faliraki. Hotellet har 8 bygninger, der er moderne bygget med stilfuldt og frisk design. Der er to poolområder med en hovedpool og en aquapool med 3 vandrutschebaner. Ved den største pool organiserer hotellets personale vandaerobic og poolspil i løbet af dagen. Selv over vandet tilbydes sportsaktiviteter som yoga og stretching. Om aftenen fortsætter underholdning med forskellige temaer som græsk aften, musikquiz og shows dog ikke hver aften.

All inclusive gør ferien lettere, og du behøver ikke kigge efter restauranter. Morgenmad, frokost og middag serveres som en buffet, der serverer både internationale og græske retter. I løbet af dagen serveres lettere snacks i snackbaren, og drinks serveres fra poolbaren.

Fra Evita resort er det gåafstand til både stranden og Faliraki centrum (ca. 10 minutter til stranden og 15 minutter at gå til centrum). I Faliraki er det meget livligere med centrum med restauranter, musikbarer og butikker.

Hotellet er velegnet til par, venner og familier med børn, der ønsker at leve relativt stille, men har nærhed til folkeliv og fart, når man ønsker det.

Værelserne

Moderne og tæt møblerede værelser med balkon eller terrasseterrasse. Dobbeltværelse til 2-3 personer har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og muligheden for en sammenklappelig ekstra seng. Kan bookes med adgang til poolen fra terrassen.

Familieværelse med plads til 4 personer har en dobbeltseng og 2 sovesofaer som ekstra senge. Familieværelse med to værelser til 4 personer består af et større og et mindre soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge

Alle værelser har klinkegulv, telefon, lille køleskab, satellit-tv, aircondition og pengeskab mod betaling. Badeværelse med bruser eller badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Værelsestyper

Dobbeltværelse til højst 2 voksne + 1 barn

Promorum for maksimalt 2 voksne + 1 barn

Dobbeltværelse til 2 voksne + 1 barn med adgang til poolen

Familieværelse med plads til maksimalt 2 voksne + 2 børn

Familieværelse med to værelser til maksimalt 2 voksne + 2 børn

Øvrig

Hotellet består af 8 bygninger med 3 etager. 273 rum. Bygget i 2015 og renoveret kontinuerligt. Elevator er i hovedbygningen, pengeskab mod ekstra betaling. All inklusive mellem 10: 00-23: 00 og mad på bestemte tidspunkter. Liggestole, parasoller mod ekstra betaling på stranden. Strand 700 m og sand og grovkornet sand. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen og udløber i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Faliraki 850 m Rhodos by 15 km. Lokalbus 250 m Strand / turistområde med mindre trafik. Musik rundt om poolen og underholdning kan til tider opleves højt.

Hotelskat

Grækenland har indført en skat på alle hotelnætter. Denne skat skal betales direkte til hotellet / lejlighedshotellet ved indtjekningen. Afgiftsst&oslas-h;rrelsen reguleres af opholdets længde og den officielle klassificering af boligen. Bemærk, at Deturs klassificering af indkvarteringen kan afvige fra den officielle klassifikation. Se under andre oplysninger.

1-2 stjerner: 0,50 euro / værelse og nat

3 stjerner: 1,50 euro / værelse og nat

4 stjerner: 3 euro / værelse og nat

5 stjerner: 4 euro / værelse og nat

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider