Elba Palace Golf & Vital Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fabelagtigt
353 anmeldelser

Elba Palace Golf & Vital Hotel ligger midt i den smukke natur og er omgivet af en golfbane, flere haver med skulpturer og blot et stenkast fra havet og den dejlige brise herfra. Det er det ideelle feriemål, hvis du gerne vil kombinere dovne dage i solen med forskellige aktiviteter - men med absolut største fokus på golf. Tag golfkøllerne med og øv dig på slagene på baner, hvor middeltemperaturen ligger på 23 grader året rundt.

Elba Palace Golf & Vital Hotel er et paradis for golfelskeren. Du kan nærmest ikke bo tættere på golfbanen, og du kan derfor se frem til at tilbringe megen tid med at øve slagene, tage privattimer og selvfølgelig spille på 18-hullers banen, som omgiver hotellet. Golfbanen tilbyder udfordringer for alle entusiaster - her vokser masser af træer, og nogle huller ligger smukt placeret langs havet og byder på ikke bare udfordringer, men også skønne udsigter.

Hotellet tilbyder dog meget mere end bare golf - her er masser af moderne faciliteter, du kan benytte. Da hotellet desuden er et voksenhotel, kan du se frem til mange rolige stunder uden noget, der forstyrrer afslapningen. Nyd barerne, de balinesiske senge, den store solterrasse og den skønne pool ved poolområdet, som desuden er omgivet af haver fyldt med Kanarieøernes flora og fauna. Ekstra afslapning finder du i SPA'en, som tilbyder en række behandlinger og massage. Hvis du foretrækker en mere bevægelig form for rekreation, kan du træne med en personlig træner, dyrke yoga eller pilates eller deltage på et hold aqua-fitness.

Når sulten melder sig, har du flere forskellige alternativer, som serverer førsteklasses retter baseret på lokale specialiteter som fisk, lokale oste, traditionelle opskrifter og et udvalg af kokkens egne signaturretter. A la carte restauranten, St. Andrews, tilbyder ikke bare god mad, men også et afslappende miljø med udsigt over haverne. På Café Hoyo 19 er atmosfæren mere uformel, og her kan du blandt andet nyde dejlige tapas. Gå heller ikke glip af et besøg i vinkælderen med over 300 forskellige vinetiketter og imponerende 1000 forskellige slags brandy - det perfekte sted at afslutte aftenen.

Derfor skal du vælge Elba Palace Golf & Vital Hotel

  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Bemærk, at hotellet er et voksenhotel. Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Greenfee, deltagelse i golftræninger og øvrige golfaktiviteter bestilles på hotellet. Eventuelle behandlinger i SPA'en bestilles og betales på hotellet. Der er elevator. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Afstand til centrum: ca. 3.5 km
  • Den pittoreske og tidligere hovedby, Betancuria: ca. 31 km
  • Mexicanske symboler og mystik i Pajara: ca. 37 km
  • Oplev byggestil fra 18. århundrede i La Oliva: ca. 39 km
  • De berømte grotter ved fiskerlejet, Ajuy: ca. 46 km
  • Fuerteventuras svar på zoo, Oasis Park: ca. 48 km
  • Fuerteventura Lufthavn: ca. 11 km (20m)

Elba Palace Golf & Vital Hotel tilbyder 61 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er rummelige og individuelt indrettet i en klassisk og elegant stil med mørke træsorter, forskellige farver på væggene og hyggelige detaljer i form af tekstiler med mere. Værelserne har balkon med udsigt over området eller golfbanen. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og minibar. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, badekåbe, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Elba Palace Golf & Vital Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Del Golf 1
35610 Caleta De Fuste

Koordinater

Latitude: 28.3896
Longitude: -13.8748

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere