Quinta da Casa Branca Estalagem

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fabelagtigt
475 anmeldelser

Måske et af Madeiras bedst vurderede hoteller, hvis vi lader os inspirere af de mange portaler, der findes rundt om på nettet. Og jeg følger gerne strømmen med de rosende ord: Smagfuldt, romantisk og masser af atmosfære! I en have med (sub)tropiske blomster og træer med byliv lige udenfor på den anden side af havelågen ligger dette gemmested, som står højt på min liste over favoritter. Her er den kombination, som de fleste af os higer efter. En base med den ”rigtige” beliggenhed, den ”rigtige” standard og den helt ”rigtige” stemning. Velkommen til Quinta da Casa Branca Hotel...

Det er svært at forklare, men det lille boutique-hotel med godt 40 værelser har lidt kliché-agtig noget for enhver smag: For dig, der søger at bo i byen, men samtidig ønsker at bo i en fredelig, privat ”botanisk” have. For dig, der gerne vil have et strejf af eksklusivitet, som omvendt ikke vil påduttes nogen dresscode, men som bare vil have lov til at slappe af og sætter pris på pittoreske omgivelser og gode madoplevelser. Quinta da Casa Branca er en del af ”Small Luxury Hotels of the World” hvilket borger for en god og reel kvalitet. Det er dog ikke noget, at der prales med, for hotellet ønsker ikke at sætte stempel på deres gæster – her kommer du, som du er og alle med hang til livsnyderi er mere end velkomne.

På Quinta da Casa Branca Hotel nurses der om gæsterne. I receptionen kommer de hurtigt til at kende dig, for her er man på fornavn med sine logerende. Den personlige og varme service lægges der mærke til, og de mange stamgæster sætter pris på at vende ”hjem” hvert år, selvom de kommer langvejs fra. Alt fra unge, nyforelskede par til det mere modne publikum er flittige besøgende her på matriklen, Rua da Casa Branca.

Quinta da Casa Branca har altid tilhørt samme familie. Måske navnet, Leacock, siger dig noget? Hvis ikke, så kan jeg hurtig give dig et par stikord. For Lealock-familien plantede vinstokke og banantræer blandt andet på det område, hvor hotellet i dag har adresse (banantræerne står for resten fortsat flere steder i haven).

Dog er det mere vinstokkene, som familien er kendt for. Den dag i dag er Lealock stadig en af de bedst kendte mærker indenfor Madeira-vin, lidt ligesom f.eks. Graham’s, der er kendt for fremstilling af portvin på fastlandet.

Derfor skal du vælge Quinta da Casa Branca Hotel

Uha, hvor lang tid har du til rådighed? Nej, jeg skal gøre det kort ved at liste i punktform, hvorfor du skal håndplukke netop Quinta da Casa Branca, når turen går til Madeira: )

Den botaniske have er et fredfyldt mekka med alt fra silke- og oliventræer til estrelicia-blomster og popcornbuske (når du gnider en blomst imellem hænderne, dufter du af…ja…popcorn). Her i haven er der rundt om små ”hvilesteder” med overdækkede solstole, hvor du i fred og ro kan nyde stilheden.

Swimmingpoolen – åh, den ligger bare så hyggeligt. Gemt væk blandt palmetræer og buganvilias, en ren oase! Det er også her, at ”urtehaven” trives i bedste velgående, for i restauranten bruges friske og lokale råvarer – alt fra basilikum til timian er med til at give duften ved swimmingpoolen et helt særligt islæt.

Apropos restaurant: The Dining Room – der oversat betyder ”spisestuen” er navnet på en restaurant, hvor dine smagsløg vil takke dig for at sætte dig til bords én eller flere gange. Her er åbent både til frokost og middag, og det er en af de mest intime og hyggelige spiselokaler, der også kan servere måltidet under åben himmel på den udendørs terrasse. OBS: Her er dress code, og det anbefales at forudbestille bord.

Af andre fristelser kan du glæde dig til helse- og SPA-området, der har fået sin helt egen afdeling i ”afslapningens tegn”. Gå ombord i alt fra jacuzzi og dampbad til minifitness og lækre velværesenge.
Naturligvis ligger der håndklæder til dig, så alt det praktiske er der taget hånd om.

Godt at vide om Quinta da Casa Branca

Hvis du hellere vil undvære en lejebil på din ferie, så vil Quinta da Casa Branca være et godt udgangspunkt, for det er kun til og fra lufthavnen, at du reelt behøver transport til hotellet. Under opholdet kan du gå til langt det meste enten i Lido-området eller ind til den gamle by med marked og shopping. Dermed kan du sagtens gå til strandpromenaden, restauranter og afslappende byliv uden at få sved på panden.

Da hotellet ligger på den anden side af vejen, der forbinder Funchals historiske bydel med Lidoen, så vil det ikke kunne undgås at høre bilerne på den anden side af haven - omvendt er haven så fredelig, at jeg ikke mener, at din høresans vil blive væsentligt påvirket af de firehjulede.

Derfor skal du vælge Quinta da Casa Branca Estalagem

  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Kort og afstande

  • Nærmeste restaurant – 0 m
  • Nærmeste vandresti – 1 km
  • Den botaniske have –  4,9 km
  • Monte med slædekørsel –  4,9 km
  • Færgen til naboøen Porto Santo med de caribiske strande – 1,4 km (til fods)
  • Funchal med shopping, marina og marked – 2 km (til fods)
  • Nærmeste golfklub, Palheiro Golf –  8,2 km
  • Machico med dens hyggelige bymidte og velbesøgte strand – 28 km
  • Santana med de karakteristiske, trekantede huse – 33,7 km
  • Vandring for øvede på Pico Ruivo (1861 moh) - 53 km
  • Funchal lufthavn – 23,2 km
  • Fængslende udsigter fra Cabo Girão – 14,1 km
  • Nærmeste turistbureau – ca. 1 km
  • Lido-området med strandpromenade – ca. 1 km
  • ...og de naturlige havbassiner – ca. 1 km

Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, og uanset hvilken du vælger, så vil du ikke føle dig ”snydt”. De har alle som minimum kabel-TV, minibar, safetyboks, A/C og gratis WiFi. Badeværelserne har hårtørrer, badekåbe og slippers. Desuden elkedel med tilhørende te og kaffe (begrænset omfang, men kan genopfyldes). Alle værelser vender ud mod haven, hvor du har banantræer, silketræer, afrikanske tulipantræer og mange, mange andre sorter i den botaniske familie.

Du kan vælge mellem bl.a. disse værelsestyper, som kan være beliggende i forskellige bygninger (de fleste værelser findes i den nyere del, mens nogle af suiterne ligger i det gamle hovedhus).

Dobbeltværelse
Romantisk, lidt minimalistisk indretning, hvor der også er blevet plads til et lille sofabord med tilhørende stole. Stå op om morgenen og nyd dagens første kaffe på den tilhørende, møblerede terrasse – eller du kan afslutte dagen med en drink inden middagen. Der findes i alt 29 af denne værelsestype, og madrasser kan være opdelt i to á 90/100x200 cm (fungerer som dobbeltseng, da de står side om side)

Dobbeltværelse (premium)
Her er lidt bedre plads sammenlignet med garden-værelserne, og stilen er her med et ”touche naturelle” med forskellige træsorter som inspiration – både indvendigt og ude på balkonen. Her er foruden queen-size dobbeltseng (måler 160x200 cm) også et mindre sofaarrangement.

Suiterne 
Disse har king size-seng (ca. 200x200 cm) og er holdt i klassisk stil, som man nu engang forbinder med en suite på et hotel – varme og neutrale farver akkompagneret med et udvalgt møblement som f.eks. skænk og stueafdeling, der er adskilt af soveværelset.

Bemærk at enkeltværelserne kan være mindre end dobbeltværelserne.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Quinta da Casa Branca Estalagem. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua da Casa Branca, 7
9000-088 Funchal

Koordinater

Latitude: 32.6418
Longitude: -16.9271

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Funchal

Vis flere