Rejser til Paguera

Paguera er en populær feriedestination på Mallorca, der byder på sol og strand i en afslappet atmosfære, og her er også herlige naturoplevelser for hele familien. Book en billig ferie til Paguera med Solfaktor!

Paguera som rejsemål

Paguera er en feriedestination på den sydlige kyst af den spanske ø Mallorca i Middelhavet. Byen byder på afslappet strandliv og et godt udvalg af restauranter, butikker og aktiviteter for hele familien. Den eventyrligt flotte beliggenhed ved foden af Serra de Tramuntana-bjergene gør Paguera til et perfekt udgangspunkt og til en god base for aktiv ferie og naturoplevelser.

Attraktioner og aktiviteter i Paguera

Paguera er kendt for sine dejlige strande og den rolige atmosfære - her er ikke larm og techno-DJs på stranden. Platja Palmira er en populær strand i centrum af byen med blødt sand, klart vand og gode faciliteter og steder, hvor du kan få en sandwich, noget at drikke eller en frokost. Lige ved siden af ligger Playas de Paguera, en flot strand med finkornet sand, et godt udvalg af faciliteter og med mange strandbarer i nærheden. En kort køretur fra byens centrum (under 10 minutter) ligger Platja de la Romana, en afsides strand med færre turister - perfekt til dig , der søger fred og ro på din ferie.

Udover skønne dage på stranden er en af de mest spændende aktiviteter i Paguera at tage på delfinsafari. Du kan tage med på bådtur,e hvor du får mulighed for at se disse fantastiske dyr i deres naturlige habitat. For dig, der. ønsker en aktiv ferie på Mallorca, er Paguera en god base.

Byen ligger tæt på den store bjergkæde Serra de Tramuntana, som er et perfekt område for at gå kortere eller længere ture. Her kan du udforske Mallorcas naturlandskab og nyde de storslåede udsigter undervejs. En rejse til Paguera er også populært for golfspillere. Der er flere golfbaner i nærheden, som tilbyder gode faciliteter og 18 huller i flotte omgivelser.

I området omkring Paguera er der et stort antal cykel- og vandrestier. For eksempel er ruten til Calo des Mojo en oplevelse med en fantastisk udsigt over kysten. Hvis du vandrer, tager denne tur lidt under en time.

Hvis du vil have flere muligheder for en aktiv ferie på Mallorca, er Port de Soller et spændende sted at besøge. Her kan du opleve den majestætiske bjergkæde Serra de Tramuntana, der omgiver byen og er perfekt til vandreture. Port de Soller er også et godt sted for at cykle en tur. I Santa Ponsa, lige øst for Paguera, finder du flere gode vandre- og cykelruter. Santa Ponsa er også en perfekt destination for golfentusiaster med flere golfbaner til rådighed.

En halv times kørsel nordpå fra Paguera finder man øens største klatreområde, Sa Gubia, og i Valldemossa finder man nogle af de mest imponerende klatreområder på øen.

>> Læs mere om at rejse til Spanien her

>> Læs mere om aktiv ferie på Mallorca her

>> Læs mere om familieferie på Mallorca her

>> Læs mere om festferie på Mallorca her



Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Paguera

Populære hoteller i Paguera

Spanien, Mallorca, Paguera
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Mallorca, Paguera
9,2
Fabelagtigt
1163 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Paguera
8,7
Meget godt
1146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Paguera?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser