Solymar Gran Hotel The One

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,6
Fabelagtigt
3188 anmeldelser

Solymar Gran Hotel The One er et voksenhotel med en skøn beliggenhed, bare et stenkast fra Arenal-stranden i Calpe. De hyggeligt indrettede værelser har faciliteter, med alt fra pudemenu til Nespresso-maskine. Glæd dig til en afslappende ferie fyldt med svømmeture i poolen på solterrassen, samt hyggelige stunder i hotellets buffetrestaurant. 

Drømmer du om en afslappende ferie i rolige omgivelser på den spanske solkyst? Så bør du læse videre om Solymar Gran Hotel The One, beliggende bare et stenkast fra Arenal-stranden i Calpe. Her bydes du velkommen til et voksenhotel (+16 år), hvor atmosfæren er afslappende og indbydende. Fra hotellets infinitypool på solterrassen, kan du nyde udsigten over Middelhavet - her kan du slappe af imellem alle udflugterne og oplevelserne i området. Du kan også sænke skuldrende i spaen, hvor du desuden finder et motionsrum. 

Solymar Gran Hotel The One har 330 hyggelige værelser med flere faciliteter, som gør dit besøg ekstra mindeværdigt. Du kan, blandt andet, selv vælge en pude fra en pudemenu, og nyde godt af aircondition og Wi-Fi. Om morgenen kan du hjælpe dig selv til en kop kaffe på din Nespresso-maskine, og nyde denne på din balkon (bemærk venligst, at ikke alle værelser har balkon). 

Når sulten melder sig, er du velkommen til at slå dig ned i hotellets restaurant, Food Gallery. Her serveres en varieret buffet til morgen og aften. Du kan også besøge á la carte-restauranten, Abiss Restaurante Gastro Barra, samt en bar ved navn Dorée Gin & Sea, hvor du kan nyde de fantastiske solnedgange, imens du nyder en god drink. 

Hotellet ligger i centrum af Calpe centrum ud for stranden Arenal ved siden af promenaden med imponerende udsigt over klippen Peñon de Ifach. Der er blot 300 m til den gamle bydel med et bredt udvalg af restauranter, barer og forretninger. Ydermere ligger den nærmeste golfbane 8 km væk.

Designer-hotellet åbnede i 2007 og kan tilbyde eksklusiv dekoration og højeste komfort. Fordelt på 9 etager hat der i alt 327 værelser, heraf 285 dobbeltværelser, 11 juniorsuiter, 6 suite og 12 handicapvenlige værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, et rum til opmagasinering af bagage og flere serviceydelser. Desuden råder det klimatiserede etablissement pver en bar i lobbyen kaldet Llum, en fjernsynsstue, et urbant rygerum med fjernsyn og 2 restauranter: Anfora buffetrestaurant med en bred vifte af regionale og internationale produkter samt Abiss a la carte restaurant med fint køkken (mod betaling). I forlængelse heraf er der også rum til festmiddage og møder. Ydermere har hotellet et indkøbscenter med forretninger og et supermarked. På hotellets offentlige arealer er der gratis ADSL WIFI adgang. Mod betaling kan gæsterne bestille roomservice, vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen (afhængigt af rådigheden).

De rummelige, velholdte og moderne værelser har næsten alle en terrasse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-tv, ADSL WIFI internetadgang, safeboks, minibar (mod betaling), dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg og radiator.

Derfor skal du vælge Solymar Gran Hotel The One

  • Nærmeste lufthavn: 77 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Bemærk venligst, at hotellet er et voksenhotel (+16 år). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. 

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Reservation er påkrævet til spabehandlinger - bestilling foretages ved at kontakte hotellet inden ankomst, på kontaktoplysningerne i bookingbekræftelsen. Der er elevator tilgængelig. 

Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage 08:00-10:00, eventuelt mod betaling (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet. 

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Vandlandet Aqualandia, hvis I har brug for at blive nedkøle: ca. 21 km
  • Helvedeskløften ved landsbyen Fleix (for mere avanceret vandring): ca. 27 km
  • Gå en tur på promenaden ved Poniente Beach i Benidorm og tag et smut forbi den gamle bydel: ca. 29 km
  • Tag børnene med i forlystelsesparken Terra Mitica ved Benidorm: ca. 29 km
  • Guadalest, en lille og pittoresk by i bjergene: ca. 34 km
  • Villajoyosa, en gammel fiskerby med farvede huse i dag kendt for at producere god chokolade (mums): ca. 35 km
  • Alicante, Costa Blancas hovedstad : ca. 64 km
  • Den botaniske have ved Elx, Europas største palmelund på UNESCOS Verdenskulturarvsliste: ca. 90 km
  • Smag lokale rødvine og dessertvine i Monòver: ca. 102 km
  • Alcoi, byen med de mange broer: ca. 113 km
  • Alicante Lufthavn: ca. 77 km (1h 0m)
  • Valencia Lufthavn: ca. 133 km (1h 30m)

Solymar Gran Hotel The One har 330 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en enkel, elegant stil med afdæmpede farver og forskellige materialer. Nogle værelser har balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. 

Faciliteterne inkluderer Tv, gratis Wi-Fi, aircondition, Nespressomaskine, minibar og pengeskab. Badeværelserne har buser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Solymar Gran Hotel The One . Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

C/benidorm 3
03710 Calpe

Koordinater

Latitude: 38.6422
Longitude: 0.0491

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere