Ona Aldea del Mar

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,8 Gæstebedømmelser

Overnatter du ved Ona Aldea del Mar, som ligger tæt på stranden i Torrevieja, er du kun 4 minutters gang fra Los Locos-stranden og 3 minutters kørsel fra Torre del Moro. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 11,1 km fra Zenia Boulevard-indkøbscentret og 1,4 km fra El Cura Strand. Aparthotel Ona Aldea del Mar er et lejlighedshotel med selvforplejning, som ligger i Torrevieja langs den spanske østkyst. Her befinder du dig blot en kort gåtur fra stranden og kan desuden bade i den fælles pool i haven. Tag hele familien med og nyd en dejlig ferie sammen.

Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en sæsonbestemt udendørs pool.
Snup en bid mad på Restaurante Pizzeria 222, som er en af mange spisesteder tilhørende dette lejlighedshotel. Her finder du blandt andet 5 restauranter og 6 kaffebarer/caféer. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 6 barer/lounger.

I den spanske kystby Torrevieja er der masser af fornøjelser for både store og små. Her kan du og dine medrejsende se frem til dage fyldt med besøg på sandstrande, hyggelige restauranter og seværdigheder. Du har desuden gode muligheder for at deltage i det spanske landsbyliv, opdage lokal kultur og besøge både golfbaner og vingårde, som ligger i nærheden. Når du bor på Aparthotel Ona Aldea del Mar, har du et godt udgangspunkt, blot 400 meter fra stranden Los Locos og en kort gåtur til de mere centrale dele af byen.

På Aparthotel Ona Aldea del Mar tilbyder man lejligheder med selvforplejning. Alle enheder er indrettet i en noget gammeldags stil og har et privat tekøkken, aircondition og TV.  Lejlighederne har plads til op til seks personer, hvilket betyder, at du nemt kan tage hele familien eller dine venner med på rejsen.

I den fælles have er der en sæsonåben pool, hvor du kan tage forfriskende dyp, hvis du ikke har lyst til at gå den korte tur til havet og stranden. De dage, du ikke selv vil stå for madlavningen, kan du tage ind til centrum eller til strandpromenaden, hvor du finder flere lokale barer, restauranter og cafeer, hvor du kan slå dig ned.

Indtjekningsinstruktioner

Receptionen er åben på følgende tidspunkter:

  • Mandag - lørdag: kl. 10.00 - kl. 19.00

Kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen, mindst 24 timer før du ankommer, for at arrangere indtjekning. Gæster skal kontakte overnatningsstedet på forhånd for at få indtjekningsinstruktioner. Personalet tager imod gæster ved ankomst. Kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i din reservationsbekræftelse for at få flere oplysninger. Reception er åben på følgende dage og tidspunkter: mandag 10.00-14.00 og 16.00-20.00; tirsdag-lørdag 10.00-14.00 og 16.00-19.00; lukket om søndagen. Gæster, der planlægger at ankomme uden for dette tidsrum, skal kontakt hotellet før deres ankomst for at få instruktioner om sen indtjekning.

  • Gebyrer for ekstra opredninger kan forekomme og varierer afhængigt af overnatningsstedets politik
  • Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum kan være påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter
  • Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres
  • Forbered dig: Tjek de seneste rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19 og eventuelle tiltag for denne destination, inden du rejser.
  • Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet

Derfor skal du vælge Ona Aldea del Mar



Godt at vide

Godt at vide

 

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end EUR 1000 i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har åbent fra juni til september.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt, der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet, ofte berørte overflader rengøres med desinfektionsmiddel mellem ophold og sengetøj og håndklæder vaskes ved mindst 60 °C.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted har bekræftet, at det følger retningslinjerne for rengøring og desinfektion i henhold til Safe Tourism Certified (Spanien).
  • Dette overnatningssted har bekræftet, at det følger retningslinjerne for rengøring og desinfektion i henhold til European Holiday Home Association (EHHA – Europa).

 

  • Gebyr for pengeskab på værelset: EUR 2 pr. nat
  • Gebyr for baby-/barneseng: EUR 7.0 pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

 

Bemærk, at receptionen ligger på adressen Calle Gabriela Mistral 1. Receptionen er åben mandag-lørdag kl. 10.00-14.00 samt kl. 16.00-19.00 og er lukket om søndagen. Poolen er sæsonåben mellem juni og september. Poolens åbningstider er de samme som receptionens (altså lukket om søndagen).

Der er ingen rengøring eller skift af lagen og håndklæder, hvis du har et ophold på 3 dage eller mindre. Rengøring og skift af lagen og håndklæder indgår hver fjerde dag, hvis du har et ophold på 4 dage eller mere. Eventuel turistskat betales på hotellet. Bemærk, at du ved ankomsten kan blive opkrævet et depositum for lejligheden, som tilbagebetales ved afrejsen, hvis lejligheden efterlades i sin oprindelige stand.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Torrevieja: ca. 1.9 km
  • Den botaniske have ved Elx, Europas største palmelund på UNESCOS Verdenskulturarvsliste: ca. 49 km
  • Alicante, Costa Blancas hovedstad : ca. 52 km
  • Smag lokale rødvine og dessertvine i Monòver: ca. 80 km
  • Villajoyosa, en gammel fiskerby med farvede huse i dag kendt for at producere god chokolade (mums): ca. 104 km
  • Gå en tur på promenaden ved Poniente Beach i Benidorm og tag et smut forbi den gamle bydel: ca. 111 km
  • Tag børnene med i forlystelsesparken Terra Mitica ved Benidorm: ca. 111 km
  • Vandlandet Aqualandia, hvis I har brug for at blive nedkøle: ca. 118 km
  • Alcoi, byen med de mange broer: ca. 122 km
  • Alicante Lufthavn: ca. 43 km (50m)
  • Valencia Lufthavn: ca. 226 km (2h 30m)

Føl dig hjemme i et af de 29 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Med et 32-tommers fladskærms-tv er der sørget for underholdningen. Faciliteter inkluderer mikrobølgeovne og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt.

Aparthotel Ona Aldea del Mar tilbyder 29 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er indrettet i en enkel stil med forskellige farver og materialer. Faciliteterne inkluderer TV og aircondition. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, toilet og hårtørrer. Lejlighederne har også et privat tekøkken/køkken, hvor du kan lave enklere måltider under dit ophold.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Ona Aldea del Mar. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Strand under 1½ km væk
  • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Gabriela Mistral, 1
03183 Torrevieja

Koordinater

Latitude: 37.9857
Longitude: -0.6621

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere