All Senses Ocean Blue

Kremastí, Grækenland

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

Lige ved stenstranden ligger dette dejlige og fredelige hotel. Man kommer her for at slappe af og samle energi. De fire hotelbygninger er omgivet af dejlige græsplæner og i midten er det dejlige poolområde med liggestole og parasoller. Ved siden af er der også en lille pool med to mindre vandrutsjebaner. Hotellet ligger næsten ved stranden, da kun en lille gade adskiller hotellet fra stranden. Lige ved hotellet er stranden lidt smallere, men ca. 200 m væk bliver den bredere. Det inkluderer All inclusive med drikkevarer og mad, og måltider serveres fra buffeter i hovedrestauranten og inkluderer en blanding af internationale og græske specialiteter. I løbet af dagen mellem hovedmåltiderne serveres der lette snacks fra poolbaren, hvor man også kan nyde lokale drinks. Mellem solbadning og svømning kan du holde dig i form med hotellets aktivitetsteam, der arrangerer daglige træningssessioner og tilbyder aftenunderholdning flere aftener om ugen. I området er der også en lille spa, tennisbane, billard, bordtennis, legeplads og indendørs pool.

Hotellet ligger i udkanten af Ialyssos, ca. 2 km fra den lille landsby Kremasti. I området omkring hotellet er der for det meste andre hoteller. Det er let at tage bussen til Rhodos, hvis du vil shoppe, udforske storbyen og kulturlivet en dag.

Lufthavnen ligger i nærheden af dette område, så flystøj er uundgåelig.

Værelserne

Elegante, indbydende værelser, der er moderne indrettede i et farveskema, der går i valnød, muslingeskaller og mole. Store vinduer, der giver godt lys og giver plads.

Dobbeltværelse til tre personer har to enkeltsenge eller en dobbeltseng og muligheden for en udfoldelig sovesofa. Forskellige udsigter skal forudbestilles. Dobbeltværelse med Swim up har direkte adgang til pool fra terrassen. Komfortværelse er standardværelse uden altan.

Alle værelser har klinkegulv, satellit-tv, telefon, aircondition, lille køleskab, pengeskab. Badeværelse med bruser eller badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Handicapværelse efter anmodning.

Værelsestyper

Dobbeltværelse til højst 3 personer

Dobbeltværelse med Swim up til maksimalt 3 personer

Komfort-dobbeltværelse til maksimalt 3 personer

Øvrige

Hotellet består af en hovedbygning og tre mindre med 3 etager. 191 rum. Bygget i 1996, renoveret i 2018. Elevator kun i hovedbygningen, pengeskab. All inclusive mellem 10:00 og 24:00. Nøjagtige tidspunkter for restaurant og barer meddeles ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller på stranden mod merpris. Strand 25 m brosten. Ændringer i indhold kan forekomme i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Kremasti centrum 2 km, Ialysos Center 4 km. Rhodos by 10 km. Lokalbus 250 m Strand / turistområde med trafik og lyd fra hotellets poolområder og underholdning. Støj fra lufttrafik kan opfattes som forstyrrende.

Hotelskat

Grækenland har indført en skat på alle hotelnætter. Denne skat skal betales direkte til hotellet / lejlighedshotellet ved indtjekningen. Afgiftsstørrelsen reguleres af opholdets længde og den officielle klassificering af boligen. Bemærk, at Deturs klassificering af indkvarteringen kan afvige fra den officielle klassifikation. Se under andre oplysninger.

1-2 stjerner: 0,50 euro / værelse og nat

3 stjerner: 1,50 euro / værelse og nat

4 stjerner: 3 euro / værelse og nat

5 stjerner: 4 euro / værelse og nat

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider