Paresa Resort Phuket

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fabelagtigt
1032 anmeldelser

Langs Phukets vestkyst ligger den ene smukke sandstrand efter den anden. Kilometer efter kilometer slår bølgerne fra Andaman-havet ind over det fineste sand, afbrudt af dramatiske klipper, der giver landskabet karakter og samtidig skaber flotte bugter. På en stejl og frodig klippeskråning mellem to af de største strande, Patong og Kamala, ligger det eksklusive hideaway, Paresa Resort Phuket. Her kan din næste drømmeferie holdes i komfortable og indbydende omgivelser, og du kan nyde ferien i private rammer og i dit helt eget tempo, da suiterne og villaerne har privat pool.

Paresa Resort Phuket er bygget i forskellige niveauer op ad klippeskrænten, der skyder op fra foden af Andaman-havet. Her er ingen sandstrand nedenfor, men udsigten over havet og klipperne er dramatisk og smuk. Denne udsigt vil du nyde, fra du ankommer til hotellet, til du (sandsynligvis modstridende) tager herfra igen. Uanset, om du bor i suite eller villa, vil du nyde den eksklusive og moderne indretning. Her er tænkt over detaljerne. Du har din egen, lille private pool, hvor du kan tage en morgendukkert, inden du gør dig klar til morgenmaden. Efter en lille spadseretur fra dit værelse gennem haven til hotellets ene restaurant, Diavolo, kan du nyde en god morgenmad - med havudsigt!

En duft af jasmin, sandeltræ og citrongræs

Hvordan dagen skal bruges, ved du bedst selv. Du kan fx tage hotellets shuttlebus til den dejlige sandstrand, Kamala Beach. Her er masser af liv, men stranden er langt fra så tætpakket som øens mest besøgte, Patong Beach, der ligger ca. 8 km syd for Paresa Resort Phuket. Du kan også vælge at udforske øen og fx besøge The Big Buddha og nogle af de smukke templer, eller at tage på en bådtur til nogle af de smukke øer i området, hvor du kan snorkle og dykke eller blot slappe af på de fine sandstrande. Men du kan selvfølgelig også vælge at bruge dagen på hotellet og nyde de muligheder, der er her. Du har din egen lille pool, hvor du kan slappe af i private omgivelser. Du kan også benytte fællespoolen, der er en "infinity" pool med udsigt over havet. For ultimativ selvforkælelse, kan du besøge hotellets spa-center, The Spa by Paresa. Her mødes du af en duft af jasmin, sandeltræ, ylang ylang eller citrongræs, mens du udvælger din foretrukne behandling. Udover afslappende massage tilbydes også yoga og meditation samt forskellige skønhedsbehandlinger. Det er ikke svært at få et par timer til at gå her...

Cardio-træning med havudsigt

Hvis det er vigtigt for dig at kunne holde formen ved lige på ferien, så vil du sætte pris på Paresa Resort Phukets fitnessrum. Jeg har besøgt mange hoteller, hvor fitnessrummet er "stuvet af vejen" i en kælder uden dagslys - og det kræver altså en vis portion selvdisciplin at gå ned i en kælder, der lige så godt kunne ligge i nabobygningens kælder derhjemme. Men på Paresa Resort Phuket, behøver du ikke at gå glip af udsigten, mens du træner - her står cardio-maskinerne ved det store vindue med havudsigt!

Økologiske bregneskud og chokoladekursus

Når dine smagsløg skal forkæles, kan du vælge mellem to gode restauranter på hotellet. Diavolo har internationale middelhavsretter på menukortet, som fx krabbe-risotto eller tuntartar. På Paresa Resort Phukets signatur-restaurant, Talung Thai kan du nyde det gode thaikøkken med specialiteter fra det sydlige Thailand, som fx den karakteristiske krydrede suppe, Tom Yum Goong, eller Yam Pak Kood, der er en salat med økologiske bregneskud og rejer. Hvis du kommer tidligt, kan du sidde på terrassen under de store Banyan-træers skygge og nyde solen gå ned over havet med et godt glas vin eller en cocktail. På Paresa Resort Phuket spiser du godt. Hvis du gerne vil have tips med hjem til din egen madlavning, kan du deltage i madlavningskurser med fokus på det thailandske, japanske eller italienske køkken - eller hvad med et chokoladekursus?

Derfor skal du vælge Paresa Resort Phuket

Hvis du gerne vil bo på et eksklusivt hideaway
Her bor du i rolige og frodige omgivelser
Her er en fantastisk havudsigt fra flere værelser og fællesfaciliteter
Her bo du i suite eller villa med privat pool
Her er to gode restauranter på hotellet, og her spiser du godt
Hotellet har et dejligt spa-center, der tilbyder massage, yoga og skønhedsbehandlinger

Godt at vide om Paresa Resort Phuket

Paresa Resort Phuket tilbyder ophold med morgenmad. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til sandstranden, Kamala Beach. Bussen kører på bestemte tidspunkter i dagtimerne. Hotellet ligger på en klippeskrænt, og du må påregne at stierne mellem værelser og faciliteter ind imellem er stejle og med trapper. Stedet er ikke egnet for dårligt gående. Omgivelserne er rolige, og du må påregne at skulle køre for oplevelser uden for hotellet.

Derfor skal du vælge Paresa Resort Phuket

  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Kort og afstande

  • Nærmeste (gode) strand: Kamala Beach - ca. 7 km 
  • Phuket Lufthavn - ca. 29 km
  • Old Phuket Town - ca. 21 km
  • Phukets største Buddha-figur, Big Buddha - ca. 31 km
  • Den flotteste solnedgang på øen: Promthep Cape View Point - ca. 30 km
  • Det smukke tempel, Wat Chalong - ca. 23 km

Paresa Resort Phuket har 49 eksklusive suiter og villaer, der alle har en lille, privat pool og balkon/terrasse. Alle værelser er komfortabelt og moderne indrettede, og flere har havudsigt. Hvis du rejser med familien, kan du bestille en suite med to soveværelser - men der er rift om dem, så her skal du være tidligt ude. Du kan se de tilgængelige værelsestyper, når du søger på din rejse her på siden.

Faciliteter:

Aircondition
Deponeringsboks
Wi-Fi
Minibar
Espressomaskine
TV og DVD-afspiller
Badekåbe
Hårtørrer
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Paresa Resort Phuket. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Mulighed for privat pool
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

49 Moo 6, LayI-Nakalay Road
83150 Ko Phuket

Koordinater

Latitude: 7.9332
Longitude: 98.2629

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere