Playasol Aquapark & Spa Hotel

Roquetas de Mar, Spanien

Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 50mm
  • Afstand til byen: 4kmm

Hotelinformation

Hotel med mange faciliteter
Playasol er et charmerende hotel i spansk stil med både god beliggenhed og skønne faciliteter. Hotellet ligger lige mellem turistzonens hovedgade Avenida Playa Serena og Roquetas de Mars skønne strand. Når man træder ind i receptionsfoyeren, bliver man mødt af et hyggeligt springvand og de mangefarvede, og altid snaksalige, papegøjer. Receptionen er i forhold til hotellet ganske simpelt bygget, men så snart du træder ud til det store poolområde, er det, man for alvor bliver imponeret. Hotellet har deres egen have, minigolf, bueskydningsbane, petanquebaner, bordtennis og ikke mindst den store børneklubsborg.

Foruden de mange aktiviteter, har hotellet også et enormt poolområde med plads til sjov og leg for alle aldre. Til vandhunden og legebarnet er poolområdet selvfølgelig udstyret med pools i alle størrelser, rutsjebaner, jacuzzi og masser af vandaktiviteter. Vi gør opmærksom på, at de store rutsjebaner har en højderestriktion på minimum 120 cm. I løbet af både dagen og aftenen sørger hotellets animationsteam for masser af underholdning, shows, lege og musik. Lokalområdet byder desuden på et væld af restauranter, legeplads med trampolin og souvenirbutikker. Hotellet tilbyder også et stort udvalg af spa-oplevelser såsom citron-pools, zoneterapi-pools, finsk sauna, eukalyptus-sauna, is-zoneterapi, massage, hydroterapi, fysioterapi, tang-creme-massage og meget mere.

Sådan bor du
Der er mulighed for at bo på:

Dobbeltværelser med plads til to voksne og et barn. Dobbeltværelserne er udstyret med to senge af 105 cm bredde. På værelset er desuden en lænestol, som kan foldes ud til en ekstra opredning, hvis der bor et barn på værelset.

Dobbeltværelser Superior er moderne indrettet, sengene er 135 cm brede og 2 meter lange og en-suite badeværelser. Her kan bo op til tre voksne og et barn.

Junior Suite er større, sengen er 180 cm brede, og der er plads til en sofa, der også kan benyttes til opredning. Her kan bo op til to voksne og et barn.

Suiterne er hotellets største værelser med både seng og to sofaer. Her kan bo to voksne og et barn.  

Desuden er alle værelser indrettet med TV, hårtørrer, safebox (mod gebyr), telefon, aircondition og minibar (mod gebyr).

Pension
Dit ophold på Playasol er med halvpension, med mulighed for at tilkøbe All Inclusive.


Mere om Playasol Spa Hotel
På hotellet findes selvstændigt SPA&WELNESS område, som man kan benytte mod gebyr. Det er dog ikke tilladt at benytte håndklæder fra værelserne, derimod kan man leje håndklæde i SPA ( 1 euro + depositum.) For at benytte SPA&Wellness skal man være min. 15 år. SPA er lukket om mandagen. 

Der er gratis WIFI på hotellet.

Da Playasol er et større hotel med animationsteam kan der være et øget støjniveau

Roquetas de Mar er et dejligt, stille og hyggeligt område. Tæt ved finder man grønne områder med legepladser og aktiviteter til folk i alle aldre. Lej en bycykel og kør på opdagelse langs med stranden. Stranden er et kapitel for sig selv. Den er ca. 6 km lang og er meget bred, så der altid er mulighed for at finde plads i det grove sand. Langs med stranden løber strandpromenaden, der er ca. 15 km lang. På denne er der perfekte muligheder for lange gåture, motionering i de smukke morgentimer eller en cykeltur ind mod Roquetas de Mar centrum. hvor der er en del shopping. Langs med strandpromenaden finder man de altid hyggelige chiringuitos der er små restauranter på stranden, der tilbyder mange forskellige retter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider