Murdeira Village Resort

Officiel kategori

Solfaktors kategori

7,9
Godt
490 anmeldelser

Murdeira Village Resort beliggende på den vestlige kyst af øen Sal, i byen Murdeira, byder på flotte ferielejligheder med eget tekøkken, så du selv kan tilberede enkle retter. Resortet tilbyde desuden en restaurant, en stor pool i den fælles have - og derudover bor du blot et stenkast fra sandstranden. 

Kap Verde er en skøn destination til dig, der længes efter en ferie fuld af sol og varme - og samtidigt gerne vil undgå at tænke på tidsforskel og jetlag. I Murdeira på vestkysten af øen Sal kan du slappe af, og bruge dagene på den lange sandstrand, som ligger blot en kort gåtur fra Murdeira Village Resort. Vil du skifte afslapningen ud med aktiviteter, kan du også gøre det - her er flere aktiviteter både til vands og til lands. Faktisk er stedet kendt for sine gode forhold for windsurfing og dykning. Efter en dejlig dag ved havet, kan du trække dig tilbage i din ferielejlighed, og tilberede enkle retter eller snacks, som du kan nyde på din terrasse eller balkon. 

På Murdeira Village Resort finder du også en skøn udendørspool i den fælles have, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert, de dage du ikke vil til stranden og bade i havet. Trænger du til at røre dig, kan du besøge tennisbanen, eller cykle og vandre i de nærliggende bjerge, som har en smuk udsigt over havet. Du er også velkommen til at besøge hotelets restaurant, som serverer både lokale og internationale retter. Som afslutning på dagen, kan du nyde en dejlig cocktail i baren. 

Derfor skal du vælge Murdeira Village Resort

  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Du kan booke transport tur/retur mellem hotellet og lufthavnen, når du bestiller din rejse. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben hele døgnet. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage mellem 07:00 og 10:00, eventuelt mod betaling (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet. 

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Afstand til centrum: ca. 10 km
  • Amilcar Cabral Intl Lufthavn: ca. 8 km (10m)

Murdeira Village Resort tilbyder 40 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejlighederne er individuelt indrettet i en enkelt stil, med lyse farver og materialer. Lejlighederne har balkon eller terrasse. Alle lejligheder har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og pengeskab. Badeværelserne er udstyret med bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. Lejlighederne har også et lille tekøkken med køleskab, kaffemaskine og vask (forvent ikke at kunne lave store måltider her). 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Murdeira Village Resort. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

P.o. Box 345 Espargos
0345 Murdeira

Koordinater

Latitude: 16.6777
Longitude: -22.9353

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere