Senator Parque Central

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,4
Meget godt
4666 anmeldelser

Senator Parque Central er som navnet antyder et centralt beliggende hotel i Valencia. Her bor du tæt på flere af byens parker, og den gode beliggenhed giver dig mulighed for at gå til flere at byens attraktioner, parker, restauranter og indkøbsmuligheder. Du bor ligeledes blot et stenkast fra den centrale togstation, så du har mulighed for nemt at komme rundt til andre områder om byer i nærheden.

Vælger du at bo på Senator Parque Central på din ferie i Valencia, får du mange fordele. Hotellet er beliggende i det trendy kvarter Russafa, hvor du finder et væld af caféer, bagerier, barer og natklubber, samt restauranter med mange forskellige typer menuer. Er du kunstinteresserede er du også kommet til rette sted, for du finder mange små kunstgallerier i området, og du kan ligeledes gå til mange museer i nærheden. Sidst men ikke mindst finder du også gode shoppemuligheder i området, og med togstationen lige i nærheden, kan du nemt komme rundt og opleve flere af byens kvarterer og andre byer.

På Senator Parque Central finder du de nødvendige faciliteter for et godt og komfortabelt ophold. Du kan starte dagen med morgenmadsbuffet i restauranten, hvor du også kan spise dagens øvrige måltider, hvis du vil. Du kan også købe morgenkaffen "to go"  fra en nærliggende café og tage med på en gåtur til en af de nærliggende parker. Vil du starte dagen med at få pulsen op, kan du benytte dig af hotellets motionsrum, eller snøre løbeskoene og løbe en tur i parken. Efter en oplevelsesrig dag rundt i byen, kan du slutte aftenen med en drink på en nærliggende bar eller i hotellets bar.

Derfor skal du vælge Senator Parque Central

  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Du kan bestille transport til og fra lufthavnen og hotellet ved bestilling af rejsen. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Der er parkering på stedet mod betaling og efter tilgængelighed. Babyseng muligt på forespørgsel og evt. mod betaling. Morgenmadsbuffet er tilgængelig alle dage evt. mod betaling (med forbehold for ændringer). Evt. turistskat betales på stedet. Vaskefaciliteter og/eller -service muligt mod betaling. Elevator forefindes.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 5.2 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Børsen for silkehandel i Valencia: ca. 2.1 km
  • Alcoi, byen med de mange broer: ca. 108 km
  • Helvedeskløften ved landsbyen Fleix (for mere avanceret vandring): ca. 113 km
  • Vandlandet Aqualandia, hvis I har brug for at blive nedkøle: ca. 140 km
  • Tag børnene med i forlystelsesparken Terra Mitica ved Benidorm: ca. 142 km
  • Gå en tur på promenaden ved Poniente Beach i Benidorm og tag et smut forbi den gamle bydel: ca. 142 km
  • Smag lokale rødvine og dessertvine i Monòver: ca. 147 km
  • Villajoyosa, en gammel fiskerby med farvede huse i dag kendt for at producere god chokolade (mums): ca. 148 km
  • Alicante, Costa Blancas hovedstad : ca. 176 km
  • Valencia Lufthavn: ca. 11 km (20m)
  • Alicante Lufthavn: ca. 170 km (1h 50m)

Senator Parque Central byder på 192 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle er udstyret med aircondition/klimaanlæg,  Wi-Fi, TV, te- og kaffefaciliteter, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Senator Parque Central. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Plaza Manuel Sanchis Guarner 1
46006 Valencia

Koordinater

Latitude: 39.4576
Longitude: -0.3755

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere