Hotel Cala del Pi - Adults Only

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fabelagtigt
1578 anmeldelser

Hotel Cala del Pi - Adults Only er et luksushotel i hjertet af Costa Brava i det nordlige Spanien. Her har du panoramaudsigt over havet og direkte adgang til den maleriske strand, Cala del Pi. Her kan du se frem til fantastiske solopgange, dejlige stunder i solen sammen med din bedre halvdel eller ven, og du er tæt på spændende aktiviteter og udflugtsmål samt den smukke natur. Velkommen til Costa Brave og Hotel Cala del Pi - Adults Only.

Drømmer du om et ferieophold på Costa Brava sammen med en, du holder af eller en gruppe venner - ja, så skal du se nærmere på det charmerende Hotel Cala del Pi - Adults Only. Her kan I tilbringe et mindeværdigt ferieophold sammen, hvor der er fokus på afslapning, fred og ro blandet med begivenhedsrige oplevelser i nærområdet. Når du bestiller et værelse på Hotel Cala del Pi, kan du se frem til uforglemmelige stunder på terrassen, hvor udsigten over havet får dig til at spærre øjnene op. Her vågner du til farvestrålende solopgange, du kan nyde et dyp i poolen før morgenmaden og gøre præcis, som du har lyst til i løbet af dagen.

Har du lyst til at blive på hotellet hele dagen, kan du fx slå dig ned på den skønne solterrasse, hvor der er liggestole og parasoller. Nyd en god bog og noget at drikke og mærk roen indfinde sig. Vil du forkæle dig selv, kan du gå hen i SPA'en, hvor du kan gå i sauna, besøge salt- og isgrotter, få fodbad og naturligvis også bestille afslappende skønhedsbehandlinger og massager. Hvis du foretrækker, at der sker lidt mere under dit ferieophold, ja, så har du et ideelt udgangspunkt til cykelture og vandreture (krydret med smukke udsigter). Besøg også nogle af de smukke landsbyer, som ligger i nærheden, og hvor du kan gå på det lokale marked og måske købe en souvenir med hjem.

Tilbage på Hotel Cala del Pi kan du se frem til dejlige måltider på restauranten, Aurum. Her fokuserer man på mad fra regionen, og alle retter er baseret på råvarer fra egnen. Kokkene yder deres bedste i køkkenet, og hotellets sommelier hjælper dig med at matche måltiderne med gode vine fra h0tellets private vinkælder. Slut aftenen af på Origens Bar, hvor du kan sidde i skønne loungemøbler og nyde en cocktail i måneskinnet.

Derfor skal du vælge Hotel Cala del Pi - Adults Only

  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Vi anbefaler, at du har bil for at komme til og fra hotellet. Der er privat parkering ved hotellet (evt. mod en afgift). Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum. Morgenmaden serveres dagligt mellem kl. 08.00-10.30 (mod en afgift). Personalet hjælper gerne med at bestille aktiviteter og bord på restauranter i området. Evt. aktiviteter (som fx behandlinger i SPA'en) koster ekstra og bestilles og betales på hotellet. Gæster under 18 år må ikke benytte hotellets Fitnessrum.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Cala del Pi): ca. 300 m
  • Nærmeste by (Platja d'Aro): ca. 500 m
  • Afstand til centrum: ca. 1.1 km
  • Det ekslusive Begur – et tilløbsstykke for feinschmeckere: ca. 26 km
  • La Bispal d’Emporda m. det ypperste, håndlavede keramik i Spanien: ca. 29 km
  • Salvador Dalí Museet i Figueres: ca. 85 km
  • Salvador Dalí’s hus i Portlligat: ca. 94 km
  • Magiske Barcalona: ca. 111 km
  • Girona-Costa Brava Lufthavn: ca. 34 km (40m)
  • Barcelona Lufthavn: ca. 121 km (1h 30m)

Hotel Cala del Pi - Adults Only tilbyder 49 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i forskellige farver og med klassiske møbler. Værelserne har moderne faciliteter, som gratis Wi-Fi, minibar, fladskærms-TV og safetyboks. De private badeværelser har enten bruser eller badekar, hårtørrer og luksuriøse toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Cala del Pi - Adults Only. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida Cavall Bernat 160
17250 Platja D'aro

Koordinater

Latitude: 41.8246
Longitude: 3.0773

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere