Ona Jardines Paraisol

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,0
Fabelagtigt
1490 anmeldelser

Lejlighedshotellet Ona Jardines Paraisol ligger kun 10 minutter fra Salous strand i et roligt område i centrum af byen. Her bydes du velkommen til hyggelige lejligheder, hvor der er plads til hele familien, og i det tilhørende tekøkken/køkken kan du tilberede gode måltider af råvarer fra det lokale marked. Nyd solen på din balkon eller ved det indbydende poolområde i den frodige have. Velkommen til Salou og Ona Jardines Paraisol.

Ona Jardines Paraisol ligger i en mere støjsvag del af Salou, perfekt for dig, der rejser med familien og ønsker at undgå liv og støj fra de mere centrale dele. Du er stadig tæt på både byens centrum og Salous vidstrakte strand, som du kan nå på kun 10 minutter til fods. Du bor med andre ord med et perfekt udgangspunkt, uanset hvilke oplevelser du vil udfylde dine feriedage med - alt fra sol og badeliv, shopping til besøg i forlystelsesparker som f.eks. PortAventura. 

På Ona Jardines Paraisol er der en stor grøn og frodig have, hvor poolen ligger centralt placeret. Rundt om den står liggestole, hvor du kan sidde og nyde et stille øjeblik i solen og lytte til det kunstige vandfald, der risler ned i poolen. Hvis du rejser med børn, vil de sandsynligvis også sætte pris på vandrutschebanerne, der supplerer badelivet med latter. De rummelige lejligheder har fuldt udstyrede køkkener, så du kan lave mad selv, hvis du ønsker det. Men du kan også drage fordel af nærheden til Salous restauranter, caféer og barer - du finder garanteret noget der passer til dine smagsløg. Og hvis du vil fortsætte aftenen til den lyse morgen, byder byens natklubber dig op til dans.

Derfor skal du vælge Ona Jardines Paraisol

  • Nærmeste lufthavn: 102 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen har varierende åbningstider, især i forårs- og efterårssæsonen. Mellem oktober og marts er receptionen åben søndag til torsdag mellem 09.00-17.00 og fredag-lørdag 09.00-21.00. Derfor skal du i god tid forinden (senest 72 timer før) kontakte dem og give besked om dit ankomsttidspunkt, så du kan få en kode til porten og lejligheden. Depositum lægges ved ankomst. Sen check-ud muligt mod betaling.

Poolen er sæsonåben og åbner omkring 1/6 og lukker omkring den 30/9, afhængig af vind og vejr.

Offentlig parkering findes ved hotellet (mod betaling). Du kan også vælge at booke transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os. Wi-Fi er mod betaling og tilgængeligt på alle områder (med forbehold for ændringer). Værdiboks på værelset kan lejes mod betaling. Elevator forefindes. Evt. turistskat betales på stedet. Babyseng kan lejes på forespørgsel (helst inden ankomst) og efter tilgængelighed. På ophold mindre end 3 nætter tillægges et gebyr for rengøring. På ophold mere end 4 nætter er rengøring inkluderet, samt skift af håndklæder og sengetøj. Dette foretages dog ikke hver dag.

Der skal være stille på hotellet mellem 23.00-08.00. 

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Llevant Beach): ca. 1.1 km
  • Nærmeste by (Salou): ca. 0 m
  • Afstand til centrum: ca. 1.2 km
  • La Pineda: ca. 6 km
  • De romerske ruiner i Terragona (UNESCO): ca. 19 km
  • Besøg familien Torres vingård i Priorat: ca. 52 km
  • Vinhuset Torres - en af verdens største vinproducenter: ca. 67 km
  • Magiske Barcalona: ca. 110 km
  • Miniputstaten Andorra, hvor der kan handles toldfrit: ca. 170 km
  • Barcelona Lufthavn: ca. 102 km (1h 10m)
  • Girona-Costa Brava Lufthavn: ca. 191 km (2h 0m)

Ona Jardines Paraisol tilbyder 56 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er individuelt indrettede i lyse farver og mørke træsorter. Værelserne har balkon eller terrasse med udsigt over poolområdet eller byen. Alle værelser har moderne faciliteter såsom TV og gratis WiFi. De private badeværelser er delvist åbne og har brusebad og/eller badekar, toilet og hårtørrer. Tekøkkenet indeholder køleskab, komfur, mikroovn og køkkenredskaber.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Ona Jardines Paraisol. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Ciudad De Reus 19
43840 Salou

Koordinater

Latitude: 41.0831
Longitude: 1.1299

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere