Hotel Alcázar de La Reina

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,7
Meget godt
1265 anmeldelser

Drømmer du om at opleve Andalusien, dens smukke landskab og seværdigheder? Og vil du bo på et charmerende hotel fyldt med god atmosfære, statelige værelser og smuk indretning? Ja, så skal du læse videre her om Hotel Alcázar de La Reina, som ligger i den lille by, Carmona, blot en halv times bilkørsel fra Sevilla og i rimelig afstand til en dagsudflugt til Córdoba. På hotellet bliver du budt velkommen til spansk charme, og i den hyggelige gårdhave er der en indbydende pool. Velkommen til Andalusien og Hotel Alcázar de La Reina.

Den yderst charmerende by, Carmona, har ageret kulisse til flere film, primært på grund af byens maleriske torv og smukke bygninger. Her får du en oplevelse af en ægte spansk by med alt, hvad det indebærer, og der er mange seværdigheder og interessante steder, du kan besøge. Byen er også kendt for sit andalusiske køkken, som byder på gode tapas og lokale specialiteter. Lige i udkanten af Carmonas gamle bydel ligger Hotel Alcázar de La Reina, som byder på panoramaudsigt over det smukke område. Det er et ideelt udgangspunkt for oplevelser i Andalusien, og du kan også tage på udflugter til Sevilla og Córdoba.

Hotel Alcázar de La Reina ligger i en smukt renoveret bygning fra 1600-tallet, og bygningens historiske charme er bibeholdt trods renoveringen. Arkitekturen er typisk for området og byder på smukke søjler, buegange og en gårdhave med en indbydende pool. Her kan du slå dig ned, når du har brug for en pause fra alle de nye indtryk, og du kan slænge dig i en liggestol og nyde solen. Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets restaurant, som serverer god, lokal mad og en lækker mundfuld i form af tapas. Lidt overraskende er her også en irsk bar, hvor du kan få drikkevarer i løbet af dagen og aftenen. Hotel Alcázar de La Reina er ganske enkelt et hotel beliggende i smukke og fredelige omgivelser, og hvorfra du kan tage på eventyr i området.

Derfor skal du vælge Hotel Alcázar de La Reina

  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Vi anbefaler, at du har en bil for at komme til og fra hotellet og tage på udflugter i området. Der er privat parkering ved hotellet (evt. mod en afgift). Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum. Morgenmaden serveres dagligt mellem kl. 08.00-11.00. Personalet hjælper gerne med at bestille aktiviteter og bord på restauranter i området. Turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

  • Nærmeste by (Carmona): ca. 0 m
  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Carmona: ca. 600 m
  • Sevilla (måske Andalusiens smukkeste by): ca. 35 km
  • Svøm i uspoleret natur ved vandfaldene i Algar: ca. 122 km
  • Sevilla Lufthavn: ca. 34 km (40m)
  • Malaga Lufthavn: ca. 190 km (2h 20m)

Hotel Alcázar de La Reina tilbyder 68 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er rummelige og lyse med et romantisk strejf. De er alle individuelt indrettet i forskellige farver og med naturlige materialer. Værelserne har moderne faciliteter, som gratis Wi-Fi, minibar og safetyboks. De private badeværelser har enten bruser eller badekar, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Alcázar de La Reina. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Hermana Concepción Orellana 2
41410 Carmona

Koordinater

Latitude: 37.4746
Longitude: -5.6378

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere