Rejser til Torremolinos

Torremolinos er en af de mest populære feriebyer på Costa del Sol i Spanien. Byen byder på sol og sand på gode strande, god mad og drikke og et forholdsvis intensivt natteliv. Her er aktiviteter og forlystelser for både store og små. Book en billig ferie til Torremolinos med Solfaktor!

Torremolinos som rejsemål

Torremolinos ligger på den spanske sydkyst i den store region Andalusien. Byen er en del af Costa del Sol og ligger kun 14 kilometer sydvest for MalagaFeriebyen har mange gæster fra hele verden, og var en af de første byer langs Costa del Sol, til at blive til en kendt feriedestination i området. Derfor er dette også et af de mest populære feriesteder langs den lange spanske solkyst for både familier, par og grupper af venner. Her kan du nyde gode strande med mange faciliteter, spændende aktiviteter og dejlige madoplevelser. Torremolinos er også kendt for sit pulserende natteliv, som vågner op, når solen er gået ned. Uanset om du ønsker en afslappet eller aktiv ferie, kan du finde noget, der passer til dig i Torremolinos.

Strande i Torremolinos

Torremolinos har masser af gode strande!. En af de mest populære er Playa de la Carihuela, som er kendt for sit rene og klare vand og det fine sand. Her er også restauranter, hvor du kan nyde mad og drikke sammen med en flot udsigt over stranden. Playa de Bajondillo er en mere langstrakt strand, som ligger centralt i Torremolinos. Hvis du vil bevæge dig lidt uden for centrum, er Playa de Los Alamos en oplagt mulighed - specifikt for familier. Denne familievenlige strand har liggestole, parasoller og flere forskellige restauranter. Her får familien virkelig følelsen af ægte sommerferie!

Hvornår skal man rejse til Torremolinos?

Torremolinos har det man kalder for et subtropisk middelhavsklima. Vintrene er milde, om sommeren er der varmt og regn kommer der i princip kun i perioden fra november til marts. Højsæsonen er fra juni til september, og her kan det blive op til 30 grader i skyggen. I højsæsonen er her mange gæster, og priserne ligger som højest på hoteller og flybilletter. Det anbefales at bestille rejsen i god tid hvis du vil rejse til Torremolinos i højsæsonen.

Hvis du vil undgå de travleste og varmeste perioder, er april/maj og oktober gode måneder at rejse hertil i.  Vejret er godt og priserne et hak lavere. Måske kunne det være en idé at tage på påskeferie i Torremolinos? Du kan også rejse til Torremolinos om vinteren, men det vil være noget køligere. I vintermånederne er gennemsnitstemperaturen omkring de 15 grader om dagen - nogle dage endda lidt varmere.

Attraktioner og aktiviteter i Torremolinos

Torremolinos har, lige som hele regionen Andalusien, masser af ting at opleve og sjove og spændende steder at besøge. For historieinteresserede er et besøg i Torre de los Molinos, som ligger i centrum af byen, et godt valg. Den gamle tårnbygning fra 14-tallet blev brugt til at forsvare byen og kysten langs Costa del Sol mod angreb fra havet, og det er herfra, Torremolinos har fået sit navn: "torre" betyder "tårn" og "molinos" betyder "møller" på spansk.

Du kan også tage en tur ud til den botaniske have Molino de Inca. Her kan du nyde de grønne omgivelser og  alle de smukke planter og blomster. Hvis du rejser med børn og vil have mere aktivitet for dem, kan du tage en tur til vandlandet Aqualand Torremolinos. Vandlandet har flere pools, vandrutsjebaner og  andre forlystelser. Hvis du foretrækker saltvand, kan du finde forskellige vandsportsaktiviteter på de fleste af byens strande. Hvis du spiller golf, er Costa del Sol kendt for sine gode muligheder for netop dette. Nogle af de mest populære baner er Golf Torrequebrada nær Benalmadena, Guadalhorce Golf Club mellem Torremolinos og Malaga og Parador Malaga Golf, - det er den bane som ligger tættest på Torremolinos.

Steder tæt på Torremolinos du kan besøge og opleve

Andalusien og Costa del Sol har så meget at byde på. Med Torremolinos som udgangspunkt kan du nemt besøge flere steder i det omkringliggende område. Estepona er et eksempel på en klassisk, sydspansk by ved kysten. Estepona har holdt fast i sin traditionelle andalusiske karakter og charme - et godt sted at bare nyde stemningen og atmosfæren. I byens (til dels ret stejle) brostensbelagte gader kan du teste mange gode restauranter og caféer. Måske snupper du en en omgang tapas eller et glas cava? Estepona har også mange spændende butikker.

Benalmadena oser stadig af det traditionelle Andalusien, Men byen har meget mere at byde på end sit berømte monument Castilla Monumento Colomares og er perfekt til en dagstur fra Torremolinos for hele familien. Børnene vil helst sikkert gerne i enten forlystelsespaarken Tivoli World Theme Park eller den store akvariepark Sea Life Benalmadena Aquarium.

Man kan faktisk gå  hele vejen fra Torremolinis til Benalmadena langs den smukke kystpromenade. Turen tager lidt over en time - eller sandsynligvis lidt længere hvis du eller familien også holder pause undervejs  på en hyggelig café

Glem ikke Fuengirola! Byen er kendt for sin hyggelige stemning og de mange gøglere og gademusikanter, som traditionelt er at finde her. Fuengirolas middelalderlige/mauriske slot, Sohail, byder ofte på koncerter og  festivaler - og om sommeren et middelaldermarked. Tips til børn: Biopark Fuengirola, en zoologisk have med et slags genskabt junglemiljø og dyr fra både Afrika og Østen.

Hvad siger du til kombinationen af luksusshopping og golf? Tag til Marbella. Her finder du nemlig shopping og golf i verdensklasse. Shoppingcentre som La Cañada Shopping Centre og varehuset El Corte Inglés vil friste dig med tøj, smykker, dyre ure og meget andet. Hvis du har lyst til at spille et par runder golf, finder du gode golfbaner som La Quinta Golf & Country Club og Marbella Golf & Country Club i Marbella.

>> Læs mere om at rejse til Spanien her

>> Læs mere om din rejse til Sotogrande her

>> Læs mere om din rejse til Fuengirola her

Mad, drikke og natteliv i Torremolinos

I Torremolinos inder du en godt udvalg af restauranter, der tilbyder både retter fra det internationale køkken og naturligvis også traditionel mad fra resten af Spanien og Andalusien. Du kan prøve spanske specialiteter som tapas og paella eller nyde frisk fisk og skaldyr på forskellige chiringuitos (små spisesteder) langs strandpromenaden. Et meget typisk måltid her i området består af stegte småfisk, der serveres med lokal vin - mens du ser solen synke ned i Middelhavet.

Nattelivet i Torremolinos er godt og byder på noget for alle smager. Når mørket falder på, vågner byens klubber, discobarer og spillesteder - her er meget at vælge mellem.

Fly til og hoteller i Torremolinos

Det er nemt at rejse til Torremolinos fra Danmark. Der er direkte fly til Malaga International Airport i princip hver dag fra både København, Billund og Aalborg. Rejsen tager lidt over 3,5 timer.

Der er flere måder at komme fra Malaga til Torremolinos på, og den billigste måde er med bus. Mange vælger også at leje en bil, hvilket giver dig mulighede for at udforske områderne omkring Torremolinos og Costa del Sol  på egen hånd. Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel separat eller en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet.

I Torremolinos finder du en bred vifte af indkvarteringsmuligheder. Her er store all-inclusive hoteller, mindre boutiquehoteller og ferielejligheder. Uanset om du rejser med børn og vil have et hotel med masser af faciliteter eller en romantisk parferie på et hyggeligt lille hotel, kan du finde lige hvad som passer dig bedst i Torremolinos, og byen fungerer både for familier, venner, par og seniorer. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Torremolinos og Spanien!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Torremolinos

Populære hoteller i Torremolinos

Spanien, Andalusien, Torremolinos
9,1
Fabelagtigt
1268 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Torremolinos
8,7
Meget godt
2354 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Torremolinos
7,6
Godt
2032 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Torremolinos?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 68 anmeldelser