Rejser til Cala Bona

Den lille fiskerihavn, Cala Bona, ligger i direkte tilknytning til Cala Millor. I højsæsonen går der et lille tog mellem de to steder. I Cala Bona er der lav bebyggelse og et roligere tempo. Der er et grønt og bakket landskab i det omkringliggende område. Mange udforsker området på cykel, men det er også populært med bilsafari og ridning. Her er gode muligheder for underholdning for børn: Et legeland, glasbundede både der sejler langs kysten og en safaripark med vilde dyr. I nærheden ligger der også flere forskellige golfbaner. Afstanden til lufthavnen i Palma er ca. 65 km.

Cala Bona er en lille fiskerihavn knyttet til Cala Millor – I højsæsonen går et lille tog mellem de to steder

I Cala Bona er det lav bebyggelse og et meget roligere tempo end i nabolandsbyen, Cala Millor. Her er der mange muligheder for dem som kan lide at shoppe og nyde gode smagsoplevelser i en af byens restauranter.

Hele østsiden af Mallorca har et grønt og kupperet landskab, som mange vælger at udforsker på cykelture, der kan foregå via afmærkede stier. I området ligger Punta de n’Amer, et naturreservat, hvor du kan tage på vandreture op til et historiske vagttårn.

Det er tre hovedattraktioner for børn: Den første er Fantasy Park; en stort og flot legeland. Den anden mulighed er glasbundedebåde, der går ud langs kysten, og den tredje er Safariparken, der ligger tæt ved Cala Bona, hvor man kan opleve vilde dyr på nært hold. Udover disse spændende ture findes der en veletableret rideskole, Rancho Willy, og flere gode golfbaner i nærheden.

Til lufthavnen i Palma er der ca 65 km.

Cala Bona er lille, fredelig ferieby på Mallorcas smukke østkyst, der er kendt for sine gyldne, familievenlige sandstrande. Umiddelbart syd for Cala Bona i samme bugt ligger således den større Cala Millor, der er et lidt mere livligt rejsemål, men også har en af øens bedste sandstrande. Er det ikke et sprudlende natteliv, men derimod rolig afslapning ved vandet du drømmer om, er Cala Bona dog det bedste valg. Der er desuden ikke længere mellem de to feriebyer, der stort set hænger sammen, end at du i princippet kan gå frem og tilbage, hvis strandlivet trækker.

 

Perfekt til en fredelig på Mallorca

Som så mange af feriebyerne på Mallorca, var Cala Bona oprindeligt en lille fiskerby. Selvom det nu til dags næsten udelukkende er små lystbåde, der ligger og vugger i byens lille havn, er den oprindelige fiskerbys fredelige atmosfære ikke gået tabt. Sammen med det gode udvalg af hoteller og ferielejligheder gør det Cala Bona til det perfekte rejsemål for både familier og par, som ønsker sig en komfortable base med indbydende sandstrande inden for gåafstand. Det tager kun omkring 20 minutter at gå til den lange sandstrand ved Cala Millio, hvis du ikke har nok i de små stenstrande ved selve Cala Bona. Du kan eventuelt leje en cykel eller hoppe på en af de lokalbusser, som kører mellem de to byer. 

I Cala Bona skal du heller ikke gå langt, hvis du trænger til en forfriskning. Særligt omkring havnen ligger der flere restauranter, hvor du kan slå dig ned for at nyde et godt måltid og den afslappende stemning, der næsten automatisk indfinder sig her ved det lune middelhav. Der er dog også talrige caféer og barer langs strandpromenaden, som du kan følge helt til Cala Millor. Alle daglige fornødenheder finder du i byens mini-markeder, ligesom der ogå er en del småbutikker.

Mange udflugtsmuligheder

Du kan således nemt få hele ferien til at gå med blot at slikke sol og nyde udsigten over havet, når du rejser til Cala Bona. Den lille ferieby giver dig dog også et fint udgangspunkt for at tage på masser af spændende udflugter. Der er for eksempel ikke ret langt hen til de fantastiske drypstenshuler, Cuevas del Drach, som udover spektakulære stalaktitter og stalagmitter gemmer på Lago Martel, en af Europas største underjordiske søer. Har du lejet en bil, kan det også varmt anbefales at afsætte en dag til at køre nordpå ud mod Cap de Formentor. Det sidste stræk ud mod fyret, må uden tvivl regnes blandt en af de smukkeste vejstrækninger på Mallorca. Tag dig også tid til at udforske nogle af de hyggelige byer og strande, som du passerer undervejs. I Alcudia kan du for eksempel se resterne af en romersk by, Pollentia, og teater.

Bestil din rejse til Cala Bona online

Solfaktor er et online rejsebureau, og du kan nemt og trygt bestille en billig rejse til Cala Bona online som en samlet pakke inkl. fly, hotel og transfer eller billeje. Booke du en pakkerejse til Mallorca er du automatisk dække af rejsegaranti og pakkerejseloven. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Mallorca, kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem os. Du finder rejser til Cala Bona med flere lavpris flyselskaber f.eks. Norwegian, SAS, Ryanair og Eurowings, og du kan rejse fra lufthavne som f.eks. København, Billund, Aalborg, Århus og Hamborg. Du kan også vælge at opleve endnu mere af Mallorca på en rundrejse, læs mere om dette i vores rejsetemaer.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cala Bona

Populære hoteller i Cala Bona

Spanien, Mallorca, Cala Bona
9,2
Fabelagtigt
105 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
8,5
Meget godt
665 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
9,5
Fabelagtigt
127 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 550 m
  • Pool (evt. sæsonåben)