Rejser til Pattaya

Pattaya er perfekt for dem, som er ude efter gode bademuligheder, sol og aktiviteter med kun en kort tur til Bangkok. Her findes sport, hoppingcentre, resturanter, gode dykkerområder og et pulserende natteliv. Der er stort set alt, hvad hjertet kan begære. Der er tre hovedstrande: Pattaya Beach, Jomtien Beach og strandene på Coral Island. Pattaya Beach er mest populær, mens Jomtien Beach er pænere og roligere. Man når let til Pattaya med bus fra Bankok, men man kan også vælge at tage en taxa (begge dele for meget rimelige priser).

Pattaya er et eftertragtet rejsemål med kort afstand til Bangkok

Pattaya er perfekt for dem, som er ude efter at nyde solen og bade med kort afstand til Bangkok. Det populære rejsemål er kun 120 kilometer fra Bangkok International Airport og transfermulighederne er gode. Enten med bus (1,5 timer) eller privat taxi (1,5 timer). Der er 2 strande, som dominerer området: Pattaya Beach og Jomtien Beach.

Pattaya Beach er en 4 kilometer lang strand, som ligger inde i selve Pattaya by. Det findes et stort antal restauranter og indkøbscentre her, og nattelivet er kendt for sine gode fester. Fra Pattaya kan man rejse ud til en række småøer med gode strande og smukke dykkemuligheder (Coral Island, Near Islands, Far Island).

Jomtien Beach ligger nogle kilometer syd for Pattaya Beach, adskildt af en odde. En ny direktebus fra lufthavnen i Bangkok til Jomtien Beach (1,5 timer) er blevet populær. Eventuelt kan man også bestille en privat taxi via Solfaktor Eksotisk (1,5 timer). Jomtien Beach er både en roligere og pænere strand sammenlignet med Pattaya. Området har dog vokst kraftig de sidste år og der findes en række store lejlighedskomplekser, strandhoteller, restauranter og barer.

Populære hoteller i Pattaya er Citin Garden Resort Pattaya (3-star), Four Sesons Place (4-star), Amari Nova Suites (4+) og Royal Cliff Beach Resort (5-star).

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Pattaya

Populære hoteller i Pattaya

Thailand, Det østlige Thailand, Pattaya
8,5
Meget godt
1540 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Det østlige Thailand, Pattaya
8,3
Meget godt
620 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 44 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Det østlige Thailand, Pattaya
9,3
Fabelagtigt
6603 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 46 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)