Pergola House

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fabelagtigt
534 anmeldelser

I den populære kystby, Cascais, finder du et stort udvalg af hoteller og resorter. Mange af disse er luksuriøse og tilbyder et hav af faciliteter, men savner den sidste del af puslespillet, nemlig charme og atmosfære. Så hvis du foretrækker at bo på et hotel med karakter, romantik og historie, skal du læse videre nedenfor. Her er nemlig tale om et hyggeligt "Adults only" hotel med en smuk og rolig beliggenhed midt i byen. Velkommen til Cascais og Pergola House.

Du er nærmest i paradis på Pergola House, for huset ligger omgivet af farverige blomsterhaver. Det er romantik, der vil noget, og det charmerende, hvide hus, som skyder i vejret midt i vegetationen, byder dig velkommen til rolige og afslappende stunder. Facaden er udsmykket med håndmalede kakler fra en svunden tid og bidrager til atmosfæren og følelsen af at være ankommet til et autentisk sted i den ellers så livlige og moderne by, Cascais.

Hyggestunder omgivet af vegetation

Den smukke stil er gennemgående for hotellet. En hvid marmortrappe fører op til øverste etage, hvor du finder 10 værelser, som alle er indrettet med smukke malerier, træmøbler, marmorgulv og antikviteter. Nogle værelser har tilmed hvælvede vægge og krystalkroner i lofter. Her kan du nyde livet, uanset om du besøger byen om sommeren eller i vinterhalvåret. I de kolde måneder kan du se frem til hyggelige stunder ved den åbne pejs, mens du om sommeren kan nyde din morgenmad blandt de smukke roser i haven. Pergola House er familieejet, og ejerne vil gøre alt for, at du trives under dit ferieophold. Hver aften inviteres du fx til at nyde et glas portvin sammen med dem, og det er disse små detaljer og den varme gæstfrihed, som betyder, at du rejser herfra med dejlige minder i bagagen.

Tag på udflugt til Lissabon - eller bliv på den nærliggende strand

På trods af, at du bor i rolige omgivelser i Cascais, har du masser af muligheder for at få en begivenhedsrig ferie, når udgangspunktet er Pergola House. Der er blot 100 meter til byens togstation, hvorfra du kan køre til Lissabon på en halv time. Portugals hovedstad er fyldt med hyggelige kvarterer, restauranter, butikker og seværdigheder, og der kan du tilbringe mange og lange dage uden at blive træt af det. Du kan også tage bussen til Sintra, hvis du vil besøge det farverige og spektakulære slot, Palacio da Pena. Hvis du foretrækker en rolig dag i solen, ligger den skønne strand, Guincho, blot fem minutters gang fra dit hotel. Du bor altså helt perfekt og kan kombinere byliv med strandliv.

Derfor skal du vælge Pergola House

  • Du vil bo på et voksenhotel i det centrale Cascais
    ...hvor du er omgivet af smuk vegetation i velholdte haver
  • Du vil bo på et hotel med atmosfære og karakter
    ...hvor der også er mange romantiske hyggekroge
  • Du vil bo med et godt udgangspunkt til at gå på opdagelse i Cascais
  • Du kan tage på udflugt til fx Lissabon fra dit hotel
  • Du bor blot fem minutter fra stranden og er tæt på et stort udvalg af restauranter
  •  

Godt at vide om Pergola House

Bemærk, at Pergola House er et såkaldt "Adults only" hotel. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (kl. 08.00-10.00), evt. mod en afgift. Turistskat betales på hotellet. 

Derfor skal du vælge Pergola House

  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Afstand til centrum: ca. 1 m
  • Estoril med badeliv og casino: ca. 2.1 km
  • Sintra, den lille eventyrby på bjerget med det farverige slot : ca. 16 km
  • Cabo da Roca, det vestligste punkt på den eurasiske plade: ca. 16 km
  • Hieronymites klosteret: ca. 26 km
  • Surfing i verdensklasse i Ericeira: ca. 37 km
  • Lissabon Lufthavn: ca. 34 km (40m)

Pergola House tilbyder 10 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettet i forskellige farver og materialer og med antikke malerier og møbler. Nogle værelser har balkon eller terrasse. Alle værelser har moderne faciliteter, som TV, gratis Wi-Fi og aircondition. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Pergola House. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida Valbom 13
2750-508 Cascais

Koordinater

Latitude: 38.6997
Longitude: -9.4194

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere