Villa Piedimonte

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fabelagtigt
567 anmeldelser

Bo komfortabelt i Ravello med udsigt

Villa Piedimonte er et dejligt hotel med pool, som ligger på bjergsiden ca. 5 minutters gang fra Ravellos domkirkeplads. Det mimalistiske hotel åbnede i 2015, og er indrettet i en tidligere villa fra det 12. århundrede

Hotel Villa Piedimonte ligger så at sige på "toppen af verden" i bjergbyen Ravello med en fantastisk udsigt over den lille landsby Torello og Amalfikysten. Det vil kun tage dig 5-10 minutter at gå til Ravellos centrum med domkirkepladsen og den berømte have i Villa Rufolo, som er nogle af Ravellos største attraktioner. Hvis fødderne er trætte, har du også muligheden for at tage hotellets lille vintage-shuttlebus, som kører flere gange om dagen. Hvis du vil besøge "uendelighedens terrasse" i Villa Cimbrone, skal du beregne 20-30 minutters smuk spadseretur mellem gamle villaer og med fantastiske udsigter. Begge disse panoramiske haver er åbne for publikum - mod entré, og er absolut et besøg værd.

Musikkens by

Ravello er en gammel middelalderby, som også er kendt som musikkens by. Den ligger på en klippe højt over Amalfi, og har mange små hyggelige gader, smukke haver og uforglemmelige kig over havet og Amalfikysten. Ravello er det perfekte sted til en romantisk ferie og har samtidig et stort udvalg af gode 4- og 5-stjernede hoteller. Hvert år i sommersæsonen afholdes der en berømt klassisk musikfestival i Villa Rufolos have, hvor du har en fantastisk udsigt over kysten. Et stenkast fra hotellet finder du også byens nye vartegn, nemlig det modere auditorium, som er tegnet af den nu afdøde brasilianske arkitekt Oscar Niemeyer.

Udforsk Amalfikysten til fods eller i bil

Ravello er et rigtig godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Amalfikysten. Det er let at komme til de kendte byer Amalfi og Positano, men også til øen Capri. Du kan vælge at køre rundt på kysten i bil, men du skal være opmærksom på, at trafikken kan være en udfordring, ligesom det kan være svært at finde parkeringspladser og så er der en del af de såkaldte ZTL-zoner, hvor indkørsel er forbudt. Et godt alternativ kan være at tage rundt med offentlig transport, og der kører bus fra Ravello til Amalfi ca. 1 gang i timen. Hører du til de aktive, er Ravello også det perfekte sted at holde sin ferie, for du har mulighed for at vandre rundt mellem de mange småbyer. Fra Villa Piedimonte vil det f.eks. ikke tage dig meget mere end en god halv time at gå ned til byen Minori ved havet, men husk at holde nogle gode pauser undervejs, for turen er guddommelig smuk. I Minori kan du besøge den romerske villa, tage dig en svømmetur eller sætte dig på en lille hyggelige og nyde en forfriskning, inden turen går op igen.

Nyd den fantastiske udsigt fra poolen

Villa Piedimonte er indrettet i en gammel villa, og tilbyder en dejlig afslappet atmosfære, og i kort gåafstand har du et godt udvalg af både restauranter og caféer. Fra poolen er der en fantastisk udsigt over bjergene og Amalfikysten, så det er vores gæt, at du kommer til at tilbringe meget tid netop her, og så kan du naturligvis altid bestille en forfriskning i baren. Der er flere forskellige fælles terrasser i området, hvor du kan nyde solen eller læse en god bog. Hotellet er indrettet i moderne og minimalistisk stil, og det hjælpsomme personale står altid klar til at hjælpe med ønsker og spørgsmål. Der er wi-fi på hele hotellet, og der er også et begrænset antal parkeringspladser. Skulle du ikke finde plads, er der parkeringshus under Auditoriet, som ligger ganske tæt på Villa Piedimonte.

Lyse og moderne værelser

Villa Piedimonte har 22 moderne og forholdsvis rummelige værelser i flere forskellige kategorier, og de fleste værelser har balkon eller terrrasse. Alle værelser og suiter har satellit TV, aircondition, minibar, telefon, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Enkelte suiter har også jacuzzi.





Derfor skal du vælge Villa Piedimonte

  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering

Kort og afstande

  • Hyggelige Minori: ca. 2 km
  • Hyggelige og stemningsfulde Atrani: ca. 2.5 km
  • Hovedbyen på Amalfikysten, Amalfi: ca. 7 km
  • Den hyggelige by med den smukke udsigt, Conca dei Marini: ca. 7 km
  • Amalfikystens største strand findes ved Maiori: ca. 10 km
  • Conca dei Marini: ca. 11 km
  • Den famøse Smeraldo grotte: ca. 12 km
  • Den hyggelige by med den smukke udsigt, Conca dei Marini : ca. 12 km
  • Praiano: ca. 18 km
  • Udgravningerne i Pompei: ca. 33 km
  • Storbyliv i det mondæne Sorrento: ca. 39 km
  • De arkæologiske udgravninger ved Herculaneum: ca. 48 km
  • Eventyrlige Napoli: ca. 56 km
  • Napoli Lufthavn: ca. 61 km (1h 20m)
  • Rom Ciampino Lufthavn: ca. 262 km (3h 10m)
  • Rom Fiumicino Lufthavn: ca. 298 km (3h 40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Villa Piedimonte. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Della Repubblica 1
84010 Ravello

Koordinater

Latitude: 40.6499
Longitude: 14.6145

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere