Rejser til Lido di Jesolo

Under ét kaldes den italienske Adriaterhavskyst omkring Venedig for "Lido'en", og intet sted er vel mere "Lido" end Lido di Jesolo. Mange børnefamilier tager på ferie i Lido di Jesolo år efter år for at nyde den mest sikre strandferie man nærmest kan opdrive i Europa.

Hvis du er på udkig efter de ideelle betingelser for en badeferie for hele familien (især med børn) langs den skønne Adriaterhavskyst i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, så er Lido di Jesolo et oplagt rejsemål for jer. I Lido di Jesolo er den 15 kilometer lange sandstrand nemlig ret bred samtidig med, at vandet kun langsomt bliver dybere, hvilket gør den meget børnevenlig, samtidig med, at der er et væld af gode strand- og badefaciliteter at vælge imellem. Byen byder desuden på en bred vifte af underholdningstilbud for hele familien, samt et stort udvalg af restauranter, cafeer, butikker og barer, så du ikke behøver at skulle bevæge dig ud af byen for at få fat i de daglige fornødenheder.

En ferie i Lido di Jesolo bringer dig også inden for overskuelig afstand af nogle af Veneto-regionens største kulturelle og historiske seværdigheder, såsom regionshovedstaden Venedig med dens berømte kanaler og broer og store arkitektoniske og kunstneriske skatte, der ligger omkring 45 kilometer væk. Og Romeo og Julies Verona med den legendariske operascene, Arena di Verona, der kun ligger et par timers kørsel fra byen.

To bydele med hver sin karakter

Lido di Jesolo, der strækker sig over hele 15 kilometer langs Adriaterhavskysten, er opdelt i to dele; den østlige del og den vestlige del. I begge bydele er der mange muligheder for aktiviteter for hele familien, og i begge bydele er der masser af restauranter, cafeer, forretninger og barer.

Det siges dog, at den østlige del er et lidt roligere område end den vestlige bydel - og her er stranden også lidt bredere end i den vestlige del. Til gengæld har den vestlige del det største og bredeste udvalg af restauranter, cafeer, butikker og barer; og det er også her, du finder de fleste af Lido di Jesolos mange hoteller og ferieboliger. Du kan let komme fra den østlige til den vestlige del af byen med offentlig transport, der pendulerer frem og tilbage mellem de to bydele hele dagen.

Lido di Jesolo er en ægte ferieby, så om sommeren er hovedgaden afspærret i begge ender for trafik fra kl. 20.00 til kl. 06.00. Den lange hovedgade er opdelt af de forskellige "piazzaer" (pladser) og om aftenen forvandles den til en bred gågade med masser af liv og leben - faktisk en af Europas længste af slagsen.

Du kan nemt og trygt bestille din ferie i Lido di Jesolo online. Vælg selv om du ønsker en samlet pakkerejse inkl flyrejse, hotelophold, lejebil eller transport tur/retur fra lufthavnen (transfer), eller om du selv vil arrangere transporten og blot booke dit hotel, ferielejlighed eller måske en villa igennem Solfaktor.

Hoteller i Lido di Jesolo

Populære hoteller i Lido di Jesolo

Italien, Veneto, Lido di Jesolo
9,5
Fabelagtigt
1366 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Afstand til havet: ca. 10 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Veneto, Lido di Jesolo
9,0
Fabelagtigt
202 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 70 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Veneto, Lido di Jesolo
9,5
Fabelagtigt
523 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)


Oplevelser og seværdigheder i Lido di Jesolo

Byens hovedgade er en af Europas længste og forvandles om aftenen til en bred gågade med masser af liv og leben, der er værd at opleve.

Du kan også tage en tur med minitog rundt i byen eller leje en cykelvogn med plads til op til 6 personer, hvis du vil opleve byen på en lidt anden måde end ved at bevæge dig til fods eller med offentlig transport. Uden for byen er der et stort vandland, Aqualandia Jesolo, med masser af aktiviteter for både børn og voksne - og der også mulighed for at køre på gokartbane, gå i et tivoli, eller spille golf i området.

Byen ligger også inden for overskuelig afstand af nogle af Veneto-regionens største kulturelle og historiske seværdigheder, såsom regionshovedstaden Venedig med dens berømte kanaler og broer og store arkitektoniske og kunstneriske skatte, der ligger omkring 45 kilometer væk, og Romeo og Julies Verona med den legendariske operascene, Arena di Verona, der kun ligger et par timers kørsel fra byen.

Book din ferie i Lido di Jesolo online i dag!

Hos Solfaktor er vi eksperter i rejser til Italien, og vi har været danskernes foretrukne partner siden 1999 med det bedste udvalg af hoteller, ferieboliger og lejligheder i dette overdådige ferieland. Tag med os på en dejlig ferie til Lido di Jesolo - vi har udvalgt områdets bedste hoteller og ferieboliger til dig, så du kan koncentrere dig om at holde fri og slappe af. Vælg selv om du blot vil booke indkvarteringen, eller om du vil booke en pakkerejse med fly inkluderet, fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hvad siger gæsterne i Lido di Jesolo?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser