Hotel Monopol Katowice

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fabelagtigt
1068 anmeldelser

Bo på det historiske Hotel Monopol Katowice, der emmer af elegance, design og et hav af gode faciliteter. Her finder du bl.a. to restauranter, en café og en vinbar, samt wellness-område med indendørs pool, sauna, dampbad og fitnessområde. Og med den ideelle beliggenhed centralt i Katowice er du i gåafstand til mange flere restauranter, butikker, indkøbscentre og byens attraktioner.

Kort sagt, på Hotel Monopol Katowice finder du alt, du kunne få brug for på din ferie i Katowice. Hotellet kan dateres mere end 100 år tilbage i tiden, og stod færdigbygget i 1904. Designet af Ludwik Goldstein blev Hotel Monopol hurtigt signaturhotellet i Katowice, og vandt guldmedaljen i hotelier's exhibition i Bytom i 1904. Allerede dengang havde hotellet 3 restauranter og en lang række faciliteter, der gjorde det til et luksushotel i Europa i denne tidsperiode. I slutningen af 1940'erne måtte hotellet desværre lukke, og bygningen blev først til et hotel igen efter en omfattende renovation i 2001, med henblik på at genopføre det oprindelige hotels sjæl og vision. I 2003 kunne Hotel Monopol atter slå dørene op igen, 101 år efter det for første gang åbnede. Og siden da har hotellet også haft besøg af mange kendte og berømtheder, bl.a. David Beckham, Cristiano Ronaldo og Phil Collins. Med andre ord er Hotel Monopol måske stadig det fornemmeste hotel i Katowice.

I dag er hotellet nemlig fortsat et elegant og luksuriøst hotel, tilført moderne faciliteter, men med respekt for hotellets historie og sjæl, der stadig kan mærkes. Her kan du bo i rummelige værelser og luksuriøse suiter, og spise lækre retter og specialiteter i de to restauranter. Du finder også en café, en bar og en vinbar, hvor du kan slutte dagen af i omgivelserne af mere end 7000 flasker vin, der bidrager til den autentiske oplevelse. For lidt ekstra luksus og selvforkælelse kan du nyde en stund i wellness-området, hvor du finder en indendørs pool, sauna, dampbad og et fitnessrum. I området er der også meget at opleve, og du kan nå størstedelen til fods, takket være hotellets beliggenhed midt i centrum. Foruden et stort udvalg af restauranter, finder du også gode indkøbsmuligheder, butikker og shoppecentre i området. Vil du på udflugt til f.eks. Krakow, kan du tage toget fra stationen i Katowice, som du finder ca. 600 meter fra hotellet.

Derfor skal du vælge Hotel Monopol Katowice

  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Godt at vide

Receptionen er åben 24/7. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Adgang til poolen og fitness er gratis (med forbehold for ændringer. Poolen og wellness-området er åbent hverdag 08.00-20.00. Søndage 09.00-16.00 er poolen reserveret til babysvømning. Morgenmadsbuffet er tilgængeligt 06.30-10.30 (hverdage) og 07.30-11.00 (weekender) mod betaling. 

Kort og afstande

  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Auschwitz-Birkenau koncentrationslejrene: ca. 38 km
  • Saltminerne i Wieliczka: ca. 94 km
  • Krakow Lufthavn: ca. 72 km (1h 0m)

Hotel Monopol Katowice byder på 108 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle er indrettet i samme elegante stil, men med variationer i møbler og detaljer. 
Alle er udstyret med minibar, værdiboks, aircondition, gratis Wi-Fi, vævet sengetøj af naturlige fibre og sat-TV. Alle værelser har mulighed for vaskeservice og roomservice (mod betaling). Suiterne har desuden gratis frugt-platte, lidt sødt til ganen og friske blomster ved ankomst, samt Nespresso-maskine. Badeværelserne er udstyret med bruser, badekar, hårtørrer, tøfler og luksuriøse toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Monopol Katowice. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Dworcowa 5
Katowice

Koordinater

Latitude: 50.2577
Longitude: 19.0227

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere