Rejser til Didim

Didim er en skøn ferieby, der gennem de sidste år har haft vokseværk. Byen har ligesom nabobyen Altinkum udviddet meget og de to byer er i dag faktisk vokset sammen til én. Området her har helt fantastiske gyldne strande og klimaet er af WHO vurderet til at være et af verdens bedste mikroklimaer. Her kan man med fordel komme hvis man lider af kroniske sygdomme som Astma og Psoriasis. Hele Bodrumhalvøen, som Didim ligger på er kendte for sine mange historiske seværdigheder, så besøger man Didim kan man tage på tur enten med bil eller dolmus og opleve fordums storhed.

Længst mod vest på den tyrkiske riviera ligger Didim

Distriktet er i lighed med Gran Canaria blevet kåret til et af verdens bedste mikroklimaer af WHO. Det vil sige, at det er godt egnet for folk som lider af kroniske sygdomme som astma, reumatisme og psoriasis.

Den lille by Didim har gennem de sidste år oplevet en stor vækst og er i dag vokset sammen med nabobyen Altinkum. Der er stadig planer om flere udvidelser heriblandt en 18-hullers golfbane og en stor lystbådshavn.

Kyststrækningen ved byerne er kendt for sine herlige gyldne og lavbundede strande.

Fra Didim har man mange gode muligheder for at tage på udflugter til de historiske steder som det vrimler med på Bodrumhalvøen. Man kan enten komme omkring i en lejet bil eller en tage en lokal dolmus.

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Hoteller i Didim