Rejser til Kavos

Kavos ligger næsten helt ude ved den sydligste spids af Korfu omkring 45 kilometer fra øens hovedby og lufthavn. Trods den forholdsvis afsides beliggenhed er Kavos et af øens mest populære rejsemål. Det skyldes ikke mindst den fine, omkring kilometerlange sandstrand, hvor der er rig mulighed for at nyde det solrige klima ved det azurblå hav.

Det er nemt at finde din egen plads på sandet eller en solseng, hvis du blot ønsker at slappe af ved vandet. Hvis du vil være mere aktiv, er der dog også masser af muligheder for det på en rejse til Kavos. Det lave vand er perfekt til mange forskellige former for vandsport, som her også inkluderer jetski, hæsblæsende ture med speedbåde og lignende tilbud.

Det bedste natteliv på Korfu

Langs med stranden finder du også talrige snackbarer og restauranter, hvor du nemt kan få forfriskninger i løbet af dagen. Når dagen går på hæld, er der også masser af liv på de samme barer langs stranden og længere oppe i byen. Kavos er således næsten mere kendt for sit pulserende natteliv end for den gode strand. Af samme grund er det især unge feriegæster, som rejser hertil. Det er dog mest i højsæsonen, juli og august.

Foretrækker du lidt en lidt mere afdæmpet atmosfære, vil det være en fordel at bestille en billig rejse til Kavos i ydersæsonen som for eksempel maj eller september. Det er desuden med lidt omhu muligt at finde hoteller, der mest henvender sig til rejsende, som ikke kommer for at feste natten lang. Oppe i byen langs hovedgaden og i sidegaderne ligger udover barer og diskoteker også souvenirbutikker og supermarkeder som perler på en snor.

Udflugter

Kavos har med andre ord, alt du behøver i løbet af ferien. Får du alligevel lyst til at se mere af øen, er det ikke svært trods den lidt afsides beliggenhed. Der er flere steder med udlejning af quadbikes og scootere. Der er desuden busforbindelser flere gange dagligt til Korfu by. Vil du udforske mere af øen i eget tempo, kan du med fordel booke en lejebil hjemmefra.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kavos

Populære hoteller i Kavos

Grækenland, Korfu, Kavos
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Korfu, Kavos
8,6
Meget godt
117 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 180 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Korfu, Kavos
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Kavos?

4,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser