Ancient Sands Golf Resort and Residences

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fabelagtigt
1336 anmeldelser

Ancient Sands Golf Resort and Residences er en ren oase midt i ørkenen nord for Hurghada i Egypten. Hotellet ligger på en bakke, hvorfra du kan nyde udsigten over havet, golfbanen, lagunerne og bjergene. Her kan du vælge værelser eller lejligheder, hvor sidstnævnte har et lille tekøkken, så du selv kan stå for madlavningen. Her har du desuden adgang til pools, fitness, restauranter og bar. 

Der foregår byggeri uden for hotellet, hvilket kan opfattes som forstyrrende. Dette fortsætter i hele 2024.

Ancient Sands Golf Resort and Residences er omgivet af Egyptens store ørkensletter, og byder på smukke udsigter over hotellets imponerende 9-huls golfbane og selvfølgelig det glitrende Rødehav. Her kommer naturen helt tæt på, og du vil hurtigt mærke stress og jag forsvinde, og dine skuldre sænke sig. Her kan du glæde dig til en skøn ferie i varmen, hvor du kan kombinere afslappende stunder i solen med sjove aktiviteter og udflugter. 

Hurghadas internationale lufthavn ligger bare 30 minutters kørsel væk, og centrum af Hurghada lige så. Endnu tættere på hotellet ligger den hyggelige ferieby El Gouna, hvor du kan give dig i kast med alt fra kitesurfing og dykkerture, til en afslappende dag med shopping, spa og meget mere. 

På hotellet bydes du velkommen i indbydende omgivelser, med smukke detaljer og lanterner i lofterne, der minder en om et ægyptisk palads. De 136 værelser, lejligheder og villaer er lyst indrettet, og de fleste har en balkon eller terrasse - og nogle har desuden en privat pool. På hotelområdet finder du også fem fælles pools, hvoraf to er infinitypools med udsigt over El Gouna. På hotellet har du adgang til skønhedssalon, motionsrum og mulighed for at bestille tid til golfbanen. 

Efter en lang dag fyldt med oplevelser og afslapning, kan du glæde dig til at nyde middagen på en af resortets forskellige restauranter, hvor der serveres både lokale og internationale retter. Aftenerne kan du runde af i den sofistikerede lounge. 

Derfor skal du vælge Ancient Sands Golf Resort and Residences

  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Der er elevator tilgængelig. 

Nogle faciliteter og aktiviteter kan være mod betaling, og bookes og betales på stedet. 

Eventuel turistskat betales på stedet. 

Indgang i spa-afdelingen kan være mod betaling. Reservation er påkrævet for golf, massage og spabehandlinger - bestilling foretages ved at kontakte hotellet inden ankomst, på kontaktoplysningerne i bookingbekræftelsen. 

Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. 

Bemærk venligst, at værelserne, lejlighederne og villaerne ligger fordelt i forskellige bygninger på området. 

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Nærmeste by: ca. 26 m
  • Afstand til centrum: ca. 26.4 km
  • Nærmeste større by: ca. 26 m
  • Hurghada: ca. 33 km
  • Hurghada Intl Lufthavn: ca. 41 km (50m)

Ancient Sands Golf Resort and Residences har 136 værelser, lejligheder og villaer i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en enkel stil med lyse farver og forskellige materialer. De fleste værelser har balkon eller terrasse, og nogle har udsigt over havet. Nogle villaer og lejlighed har en privat pool. 

Værelserne har faciliteter som Tv, Wi-Fi, aircondition, minibar og pengeskab. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toilet. 

Lejlighederne og villaerne har desuden et tekøkken, hvor du kan tilberede enklere retter under din ferie. 

Bemærk venligst, at værelserne, lejlighederne og villaerne ligger fordelt i forskellige bygninger på området. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Ancient Sands Golf Resort and Residences. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
  • 2 el. flere soveværelser
  • Mulighed for privat pool
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Kite Centre Road
84513 El Gouna

Koordinater

Latitude: 27.4115
Longitude: 33.6619

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere