Aguas de Ibiza

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,7
Meget godt
1213 anmeldelser

Den imponerende infinitypool, som ligger integreret med baren og terrassen og byder på en strålende udsigt over havnen i Santa Eulalia, er en af Aguas de Ibiza største trækplastre. Men det er langt fra den eneste. Her bliver du nemlig budt velkommen til et fantastisk hotel, hvor værelser og Suiter er indrettet for at tilbyde dig afslappende komfort efter dage fyldt med sol, badning og nye indtryk. Luksus, design og god mad er, hvad der bedst kendetegner dette hotel.

Ibizas tredjestørste by, Santa Eulalia, har masser at tilbyde dig som besøgende. Byen har sin helt egen stil, er fyldt med charme og byder på en atmosfære, som føles ægte og tilbagetrukket. Her kan du tilbringe dagene på markeder eller i lokale butikker og lytte til den ældre generations samtaler på det lille torv. Det er en side af Ibiza, som mange glemmer eksisterer, men som er helt vidunderlig at opleve på en rejse sammen med nogen, du holder af. Ved havet i byen ligger designhotellet Aguas de Ibiza, som på smuk vis kombinerer luksus og harmoni og indbyder til et roligt og indbydende ophold.

Aguas de Ibiza ligger i kort gåafstand fra stranden Babylon Beach. Du bor midt i byen og er tæt på flere af de indbydende restauranter og cafeer, hvor du kan prøve de lokale og internationale retter. Hotellet har en tagbar (kun for voksne), hvor terrassen strækker sig rundt om infinitypoolen og tilbyder en smuk udsigt over lystbådehavnen og øen Formentera i det fjerne. I haven er der endnu en pool, der er kantet af liggestole og høje palmer, som giver skygge. Her kan du læne dig tilbage og nyde en rolig stund i solen. Du kan også slappe af i hotellets prisbelønnede SPA, som har indendørspools, sauna, boblebad, motionsrum og mulighed for at bestille behandlinger. Når sulten melder sig, er du velkommen til at slå dig ned i restauranten Maymanta, som har et åbent køkken og tilbyder peruvianske retter. Vil du hellere have mere internationale og ekletiske retter, kan du i stedet besøge restauranten Alabastro (kun åben for voksne over 16 år).

Derfor skal du vælge Aguas de Ibiza

  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i SPA'en bestilles og betales på hotellet. Udendørspoolerne er sæsonåbne. Der er elevator. Morgenbuffeten er tilgængelig alle dage, evt. mod betaling (med forbehold for ændringer). Bemærk, at en af restauranterne kun er åben for voksne. Tagterrassen er også kun åben for voksne. Eventuel turistskat betales på hotellet.

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Afstand til centrum: ca. 700 m
  • Dalt Vila y murallas: ca. 17 km
  • Nekropolisen Puig des Molins: ca. 19 km
  • Poblado de sa Caleta: ca. 27 km
  • Ibiza Lufthavn: ca. 24 km (30m)

Aguas de Ibiza tilbyder 145 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettet i en luksuriøs og velgennemtænkt stil med dæmpede farver og dejlige materialer. Værelserne har balkon eller terrasse, nogle med udsigt over havet. Sengene har madrasser og sengelinned af højeste kvalitet, og pudemenu er tilgængelig. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, værdiboks og espressomaskine. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, badekåbe, badetøfler, hårtørrer og luksus toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Aguas de Ibiza. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Salvador Camacho 9
07840 Santa Eulalia

Koordinater

Latitude: 38.9855
Longitude: 1.5427

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere