Meeru Island Resort & Spa

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fabelagtigt
1749 anmeldelser

Meeru Island Resort & Spa byder dig velkommen til et tropisk paradis, omgivet af et krystalklart hav og høje palmer, der svajer i himlen. Her kan du glæde dig til gåture med fødderne i det hvide sand, farverige koralrev, der vrimler med liv, samt skønne stunder i den varme sol. Forkæl dig selv, og nogen du holder af, med en ferie på dette prisvindende resort, der passer til rejsende i alle aldre. 

Meeru Island Resort & Spa beliggende på øen Meeru i Maldiverne, omgives af turkisblåt hav, og imponerer besøgende fra hele verden. Her skal du tage hen, hvis du drømmer om afslappende dage med fødderne i sandet, og sol på næsen. Hotellet ligger midt på den lille ø, og tilbyder villaer både på land, med udsigt over haven, på stranden, samt på broen, der leder ud i vandet. I disse sidstnævnte villaer, bor du bogstavlig talt oven på det krystalblå hav, og kan dermed starte dagene med en dukkert, inden dagens første måltid. Trods at øen bare er én kilometer lang, finder du flere forskellige aktiviteter, som du kan more dig med, sammen med dine rejsekammerater. Her findes eksempelvis et golfcenter med både driving range og putting green, tennisbane, cykeludlejning og mulighed for at tage på fiske- og dykkerture. 

Foretrækker du bare at slappe af, er du velkommen til at besøge hotellets spa, hvor du kan booke en skøn behandling eller massage. Når sulten melder sig, byder hotellets restauranter på både lokale specialiteter og internationale retter. Det er muligt at booke All Inclusive, på anbefaling da øen ikke har så mange andre restauranter at byde på. Derimod findes der flere barer rundt omkring på øen, hvor du kan slå dig ned og nyde en god drink, mens solen går ned i horisonten. En bedre afslutning på en dejlig dag kan næppe findes. 

Hotellet tilbyder transfer i speedbåd (cirka 55 minutter) fra Malé internationale lufthavn (eventuelt mod betaling). Dette skal forudbestilles minimum 72 timer før ankomst, for at arrangere afhentning. Den daglige transferservice er begrænset, og den sidste båd afgår fra lufthavnen omkring kl. 19:00. Ankommer du senere, eller rejser du hjem udenfor disse tider, skal du selv booke en overnatning i nærheden af lufthavnen, eller vente i lufthavnen. Transport koster USD 175 per voksen (tur/retur). Transport koster USD 88 per barn i alderen fra 2 til 14 år (tur/retur). Bagagen må max veje 20 kg, og alt herover skal du betale ekstra for. 

Det ekstra gebyr (betales på hotellet) er et obligatorisk transfergebyr for gæster mellem 1 og 17 år. 

Ovenstående priser kan blive ændret, og listen er muligvis ikke komplet. Desuden inkluderer gebyrer og depositum ikke skat. Vi har listet alle ekstra gebyrer, som hotellet har informeret os om. For præcise transfertider, tjek med resortet, før du bestiller din rejse. 

Yderligere information: 

Gallamiddag på juleaften (24 december) per voksen: USD 140
Gallamiddag på juleaften (24 december) per barn (2-14 år): USD 70
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 160 
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per barn (2-41 år): USD 80
Yderligere gebyr per barn mellem 15 og 17 år per ophold: USD 170

Derfor skal du vælge Meeru Island Resort & Spa

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Godt at vide

Kontakt venligst hotellet for at booke obligatorisk transfer (ekstra betaling, ca. 175 USD/person) fra Malés Internationale Lufthavn til hotellet, som ligger ca. 45-55 minutter væk i motorbåd. I de værelsestyper, hvor transfer er inkluderet bedes du kontakte hotellet med dine flyoplysninger senest 72 timer før ankomst, for at garantere din transfer. Den daglige transfer service er begrænset. 

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet. 

Poolen er åben mellem 06:00 og 20:00. Forhåndsbooking er påkrævet for massage og spabehandlinger. Booking foretages ved at kontakte resortet inden ankomst. 

Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Det er muligt at booke All Inclusive på dette hotel, hvilket inkluderer alle måltider fra en buffet, samt udvalgte drikkevarer og snacks (med forbehold for ændringer). Alle Inklusive måltiderne serveres på en udvalgt restaurant. 

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 50 m

Meeru Island Resort & Spa tilbyder 284 villaer i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en klassisk stil for området, med forskellige farver og materialer. Alle værelser og villaer har balkon eller terrasse, nogle med udsigt over, og nogle med egen jacuzzi. Faciliteterne inkluderer TV, gratis Wi-Fi og aircondition. Badeværelserne har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Meeru Island Resort & Spa. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Mulighed for All Inclusive
  • Indendørs pool
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

North Male' Atoll
Meeru Island

Koordinater

Latitude: 4.4531
Longitude: 73.7172

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere