Rejser til Calvi

Tag på en vidunderlig rejse til Calvi på Korsika, som gemmer på historiske levn fra både italiensk og fransk herredømme. Faktisk føles det som om man er i et helt andet land, som er en skøn blanding af de to

Som opdageren Columbus´ fødested har Calvi en rig kulturel og historisk arv samtidig med at stedet byder på masser af spændende seværdigheder og aktiviteter. Du kan for eksempel dykke under havet for at udforske vrag på havbunden eller vandre ad de hyggelige, brostensbelagte gader, indtil du slår dig ned på en af de charmerende cafeer i byen, eller du kan tage en tur på stranden og for en stund krænge livets stress af dig.

>> Læs alt om rejser til Korsika
>> Kombiner med en rejse til Sardinien

Byer i nærheden

Korsika har utallige hyggelige byer der er værd at besøge under en ferie på øen, både langs de smukke kyster, men også i det bjergriget bagland. Her er et bud på et par udvalgte byer i nærheden af Calvi, men du finder manget mere inspiration til udflugter på vores blog.

Cap Corse

Hvis du holder af skønne naturoplevelser, bør du tage en tur ad de stejle og snoede kystveje på Cap Corse for at udforske den 40 kilometer lange halvø på den nordlige del af Korsika. Hvis kystvejenes uendelige kurver og stigninger ikke er noget for dig, kan du parkere bilen og i stedet udforske kyststien. Her kan du opleve uspolerede fiskerbyer og dramatiske landskaber, der strækker sig langs denne naturskønne kyst.

L'Île-Rousse

Feriegæster med en svaghed for sol og strand vil hurtigt udvikle en forkærlighed for L'Île-Rousse. Med tre strande at vælge imellem, der alle har smukt hvidt sand, er der ideelle betingelser for afslapning, svømning og solbadning her. L'Île-Rousse kan desuden prale med rekord-temperaturer, da det er et par grader varmere her end andre steder på øen. Med et velassorteret marked, frodige, botaniske haver og en lang række andre korsikanske attraktioner er L'Île-Rousse en uomgængelig udflugtsdestination.

Bastia

Læg turen forbi byens gamle havn, hvor små både flankeres af hyggelige restauranter og barer, der serverer lækre fiskeretter. I det nærliggende Place du Marché kan du udforske et lokalt marked for landprodukter.

Oplevelser og udflugter

Byen har en række store historiske seværdigheder, herunder byens berømte citadel og Saint-Jean-Baptiste-katedralen, bygget i det 13. århundrede. Lystbådehavnen, der ligger nedenunder, er et sted fuld af liv med sine mange restauranter og caféer, der ligger på kajen. Kirken Sainte-Marie-Majeure, bygget i barok stil og i lyserøde farver, er også et besøg værd. Du bør heller ikke gå glip af Serra-kapellet med dets enestående udsigt over Calvi-bugten!

Når du har fået nok af de historiske seværdigheder, kan du tage en tur på den smukke, 6 kilometer lange sandstrand, som indbyder til både solbadning og svømning, eller du kan tage en bådtur til Scandola naturreservat, som er erklæret verdensarv af UNESCO og til hvilken der kun er adgang med båd. 

I september har du desuden muligheden for at opleve den kendte musikfestival "Rencontres Polyphoniques, som finder sted i citadellet og samler polyfoniske grupper fra hele verden.

Dykning

Hvis du har en drøm om at dykke, er Calvi lige noget for dig, for 27 meter under Calvis farvande befinder der sig et amerikansk bombefly på havbunden. De fire motorer på flyet, samt vingerne, er stadig på plads og du kan endda se cockpittet med pilotsæder og instrumenter m.m. 

Stranden

En rejse til Calvi giver dig adgang til byens imponerende strand. Hele 6 km hvidt sand er flankeret af høje fyrretræer på den ene side og klart vand på den anden. Med så meget plads fyldes stranden end ikke i de travle sommermåneder. Udsigten over bugten og Calvis citadel er fantastisk. Stranden er også sikker for familier, idet den er let skrånende og har lavt vand. Længere ude på havet er der masser af vandsports-faciliteter.

Scandola

Scandola naturreservat, der er erklæret verdensarv af Unesco, dækker et areal på 900 hektar jord og 1.000 hektar hav. Da der ikke er nogen veje til parken og den er præget af et ufremkommeligt terræn, kan Scandola kun nås med båd. Vi foreslår, at du tager en af bådene fra Calvi havn. Bådturen giver dig samtidig en fantastisk udsigt til det marine liv nedenfor - hold øje med havoverfladen, da delfiner regelmæssigt ses i området.

Mad og drikke 

Med en blanding af franske og italienske traditioner er det korsikansk køkken en rig blanding af to landes rige gastronomiske arv. Der venter dig masser af unikke smagsoplevelser, især hvis du kaster dig over de lokale, hjemmelavede produkter, såsom charcuterie, der er en af de mest populære kategorier af korsikanske produkter. Charcuteri, der er kødvarer (oprindeligt især svinekød) forædlet eller forarbejdet til pålæg ved røgning, saltning, eller marinering, bør naturligvis ledsages af en de gode lokale rødhvine og et godt lokalt landbrød.

Hvordan booker jeg en rejse til Calvi?

Brug søgemaskinen til at søge blandt vores hoteller i Calvi og på resten af Korsika. Kombinér med en flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Solfaktor.

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Calvi

Populære hoteller i Calvi

Frankrig, Korsika, Calvi
9,5
Fabelagtigt
221 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Calvi
9,4
Fabelagtigt
300 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 85 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Calvi
8,8
Meget godt
408 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)