Rejser til Frankfurt

Frankfurt er en pulserende storby, beliggende i hjertet af Tyskland. Det er en by med cirka 750 000 indbyggere, der byder på et spændende mix af moderne komfort og historisk charme. Med sin sammensmeltning af skinnende skyskrabere og middelalderlige seværdigheder, skaber Frankfurt en unik atmosfære, hvor gammelt møder nyt på fortryllende vis. 

Byen ligger ved floden Main, og anses som Europas største finanscentrum - men byen har meget mere at byde på. Oplev Frankfurt sammen med Solfaktor! 

Seværdigheder og attraktioner i Frankfurt 

Frankfurt er en stort udbud af kulturelle oplevelser. Her går du iblandt smukke bygninger igennem byen - ikke mindst de imponerende skyskrabere og Europas højeste bygning. Få andre byer i Europa investerer mere i kunst og kultur end Frankfurt, og du finder en række forskellige museer, teatre og gallerier at besøge, som eksempel Städelsches Kunstinstitut,  Städtische Galerie og Senckenberg Naturmuseum. 

En af byens mest ikoniske seværdigheder er Römer, et middelalderligt rådhus, der symboliserer Frankfurts rige historie. Med sine karakteristiske trappetårne og maleriske gavle er Römer et uimodståeligt syn, og center for byens sociale og kulturelle liv. I julemåneden forvandles området til et eventyrligt julemarked, med hyggelige lys og julepynt. 

For dig, der interesserer dig for arkitektur og religiøs historie, er Frankfurt Katedral en af de mest populære seværdigheder. Denne gotiske kirke imponerer besøgende med sine majestætiske buer, udsmykkende detaljer og den fantastiske udsigt over byen fra tårnet. 

Museumsufer, eller Museum Embankment, er et sandt paradis for kulturelskere, med sine mange museer. Städel Museum rummer en imponerende kunstsamling fra forskellige tidsaldre, med værker af kendte kunstnere som Rembrandt og Vermeer. Det tyske filmmuseum tilbyder en fascinerende rejse igennem filmens historie og udvikling. 

Næsten hver tredje person du møder i Frankfurt har ikke tysk pas, hvilket naturligt skaber en international atmosfære i byen, som du kan opleve på de mange restauranter og barer. Her er også et livligt natteliv, og der findes masser af natklubber og diskoteker, hvor du kan danse til solen står op. I sommermånederne rykker flere af caféerne desuden udendørs, så du kan nyde lidt godt at spise og drikke med udsigt til floden Main. Det er også muligt at tage en sejltur på floden - en oplevelse, der bliver ekstra romantisk i solnedgangen. 

Udflugter omkring Frankfurt 

For de eventyrlystne rejsende tilbyder Frankfurt også en række spændende udflugter og aktiviteter. En kort togtur fra byen ligger den maleriske by Heidelberg, der lokker med sit berømte og slot og charmerende bydel. En gåtur langs de brostensbelagte gader med udsigt over Neckar-floden er en mindeværdig oplevelse. 

For dig, som elsker natur og landskab er Taunusbjergene det perfekte udflugtsmål. Her kan du vandre igennem grønne skove, udforske de hyggelige byer, og nyde panoramaudsigter over regionen. 

Gastronomi i Frankfurt 

Når det kommer til mad og drikke i Frankfurt, er der masser af kulinariske oplevelser i vente. Foruden den velkendte Frankfurter Würstchen (Frankfurterpølse), bør du helt sikkert prøve Grüne Soße (grøn sovs), en traditionel urtesovs serveret med kartofler og æg. 

Af drikkevarer er æblecider en lokal favorit - en æbledrik, der traditionelt serveres i en Bembel, et keramikrus. 

Der ligger flere restauranter, hvor du kan smage de lokale favoritter i deres mest autentiske form. Byen tilbyder alt fra lokale koteletter, til smarte restauranter med fine dining-oplevelser. 

Sådan kommer du til Frankfurt fra Danmark 

At rejse fra Danmark til Frankfurt i Tyskland er simpelt. Du kan flyve til Frankfurt Airport fra flere danske lufthavne, og fra lufthavnen kan du nemt komme til byens centrum med tog eller offentlig transport. 

Inde i byen ligger et stort udvalg af hotellet og overnatningssteder, hvor du kan tilbringe ferien. Uanset dine præferencer, har Solfaktor noget der passer til din næste ferie i Frankfurt. 

Rejser til Tyskland

Læs mere om Tyskland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyskland her

Hoteller i Frankfurt

Populære hoteller i Frankfurt

Tyskland, Hessen, Frankfurt
8,8
Meget godt
1715 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyskland, Hessen, Frankfurt
8,5
Meget godt
1387 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Tyskland, Hessen, Frankfurt
8,3
Meget godt
1954 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Internetadgang/Wi-Fi