Hotel Lti Dolce Vita Sunshine Resort

Golden Sands, Bulgarien

Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 500mm
  • Afstand til byen: 500mm

Hotelinformation

Skønt All Inclusive-hotel tæt på strand og by
Det fine Hotel Lti Dolce Vita Sunshine Resort ligger i turistområdet Golden Sands og har alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie i Bulgarien. Hotellet har to skønne pools, den ene med børnesektion, og en solterrasse samt et mini-badeland (3-14 år) med fire rutsjebaner. Der er også en indendørs pool. Herudover er der et spa- og beauty-område med jacuzzi, sauna og dampbad, hvor du har mulighed for at få forskellige behandlinger (mod betaling).

Hotellets buffetrestaurant tilbyder lækre, lokale retter og live show-cooking hele ugen. Herudover kan du nyde snacks og drikkevarer fra hotellets andre barer, idet dit ophold er med All Inclusive.

Hotellet er perfekt til både familier, par og grupper af venner. Kun 500 meter fra hotellet ligger den fire kilometer lange Riviera-strand, hvor du foruden at tage en dukkert i det skønne vand, kan prøve forskellige former for vandsport eller nyde dine dag- og aftentimer i de mange barer, caféer, restauranter og butikker.

Ligeledes, 500 meter fra hotellet, finder du desuden hotellets private strand, hvor der er to solsenge og en parasol pr. værelse inkluderet. 

All Inclusive programmet på Lti Dolce Vita Sunshine Resort inkluderer et underholdningsprogram med forskellige shows og live-musik for de voksne og tegnefilm, der vises flere gange om ugen for børnene.

Du kan frit træne i hotellets sportscenter og fitnessrum, prøve vandpolo, vandgymnastik og meget mere. For børnene er der en legeplads og en international børneklub. Der er gratis WiFi på hele hotellet, og du kan gratis låne poolhåndklæder.

Sådan bor du på Lti Dolce Vita Sunshine Resort

Dobbeltværelse med balkon
Du bor i fine dobbeltværelser med egen balkon. Alle værelserne er indrettet med hårtørrer, telefon, aircondition, TV, mini-køleskab, minibar (efter bestilling og mod gebyr), safebox (mod gebyr), WiFi, kedel og te- og kaffefaciliteter. Du kan maks. bo tre personer på værelserne. Det er muligt at tilkøbe havudsigt. Alle dobbeltværelser er ca. 32 m2.

Superior-værelse med balkon
Du bor i fine og rummelige værelser med egen balkon. Alle værelserne er indrettet med hårtørrer, telefon, aircondition, TV, mini-køleskab, minibar (efter bestilling og mod gebyr), safebox (mod gebyr), WiFi, kedel og te- og kaffefaciliteter. Du kan maks. bo tre voksne og et barn på værelserne. Disse værelser er ca. 36 m2.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Lti Dolce Vita Sunshine Resort
Mænd skal bære lange bukser til aftensmad.
Børn beregnes som voksne fra 12 år og op efter.
Babyseng kan lejes mod gebyr og betales direkte på hotellet.
Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider