Sultanhan Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fabelagtigt
1342 anmeldelser

En af Sultanhan Hotels fordele er beliggenheden, hvor du er i gåafstand fra byens største seværdigheder og natteliv. Derudover er atmosfæren, hvad angår stil og indretning, den helt rigtige. Men det bedste ved hotellet er dets tagterrasse, hvorfra du har en flot udsigt over byens tage, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Her kan du slå dig ned med din morgenmad og nyde udsigten.

Hotel Sultanhan er ejet af to brødre, hvis hovederhverv er at restaurere hundrede år gamle håndvævede tæpper til "næsten" ny stand. Der findes kun få virksomheder i verden, der kan håndtere denne proces. Kunderne er ofte museer, regeringer og yderst rige privatpersoner. Overalt på hotellet ser man spor af brødrenes interesse for gamle indretningsdetaljer. Bliv ikke overrasket hvis du støder på møbler eller tæpper, der er helt op til 500 år gamle. Det er let for en vesterlænding at overse, men gå hen og mærk gardinerne i lobbyen, der er lavet af silke. Alt dette modsiges dog af alderen på bygningen, der blev bygget i 2005. Den oprindelige bygning var en meget gammel regeringsbygning, som ikke stod til at redde - og hvad gør man så, hvis man ønsker at restaurere? Man gør det næstbedste; bygger nyt i identisk stil. Du bemærker det bl.a. på loftshøjden. Brødrene kunne sikkert sagtens have fået plads til yderligere to etager, havde de anvendt moderne byggestandarder, men nej, det skulle være autentisk og afspejle den oprindelige ottomanske bygning.

Hotellet har udover alle disse detaljer også en stor lobby med servering af kaffe og te. Du finder også en restaurant på taget med en vidunderlig  udsigt over tagene, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Her kan du sippe af din kaffe samtidig med at du nyder udsigten. Som prikken over i'et kan du også forkæle dig selv med en tur i det tyrkiske "hammam" bad eller i spaen. Det er også muligt at bestille massage og andre behandlinger. 

Derfor skal du vælge Sultanhan Hotel

  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • I by eller landsby

Godt at vide

Receptionen er åben 24/7. Parkering findes i området mod betaling. Hotellet tilbyder vaskeservice samt bagageopbevaring. 

Hotel Sultanhan har en god beliggenhed, der gør det muligt at opleve alle byens hemmeligheder til fods. Morgenmaden som serveres hver dag kan nydes sammen med en herlig udsigt over tagene i de gamle kvarterer, og med Bosporus-vandet i baggrunden. Hotel Sultanhan er et såkaldt sundhedshotel. Det betyder at der ikke sælges alkohol eller nikotin på hotellet.

Kort og afstande

  • Gulhane Park, et fredfyldt sted midt i det pulserende Istanbul - 1,2 km
  • Topkapi Palace, hvor sultanerne boede – 1,3 km
  • Spice Bazaar, i forhold til størrelsen kun overtruffet af Grand Bazaar – 1.2 km
  • Hagia Sophia, imponerende bygningsværk – 900 m
  • Den Blå Moské, en enorm moské, beklædt med blå fliser – 800 m
  • Taksim Square, fantastisk shopping– 4.5 km
  • Atatürk lufthavn – 18.7 km
  • Sabiha Gökçen lufthavn – 44 km

Hotel Sultanhan har 40 værelser. Enten har du udsigt mod en smuk regeringsbygning, eller også vender værelset mod nabobygningen, som ligger 6-7 meter fra hotellet. 

Værelserne er udstyret med satellit-TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med bruser/badekar, badekåber, hjemmesko og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og udsigten kan som sagt variere. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Madrasserne er "comfort select" og sengetøjet er af egyptisk bomuld. Der er pudemenu tilgængelig.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Sultanhan Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Piyer Loti Cad. No: 7
34122 Istanbul

Koordinater

Latitude: 41.0077
Longitude: 28.9727

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Rejsemål Marmararegionen