Rejser til Kuala Lumpur

Når man nærmere sig Kuala Lumpur fra lufthavnen er det første syn der møder en Petronas Twin Towers, der er en af verdens højeste bygninger. I selve byen er der rent og ordentligt på trods af det intense virvar af mennesker og trafik -Kuala Lumpur er en by, der aldrig sover. I Chinatown kan man finde markeder med alt hvad hjertet begærer og her er et væld af spændende madboder. Hotellerne i Kuala Lumpur er høje standarder og serviceniveauet er i top. Shoppingmulighederne i er utallige og her er mange shoppingcentre, som har alt. I byens Gyldne Trekant har de fleste butikker åbent helt indtil kl. 22. I Kuala Lumpur er transportmulighederne gode, det er blot at vælge mellem bus, skytrain eller taxi. Det kan anbefales at leje en taxi for en hel dag, da prisen er lav.

Når man forlader byens fine lufthavn og kører ind mod Kuala Lumpur (KL), møder man på vejen et smukt landskab med masse kokospalmer. Når man nærmer sig byen, er det første man ser Petronas Twin Towers, der er en af verdens højeste bygninger. Inde i den rene by er der orden – og det til trods for et hektisk og intenst virvar af mennesker og trafik døgnet rundt. Byens Chinatown ligger centralt, og her er der markeder, som er i gang til langt ud på natten. På markederne kan man købe stort set alt, og der er mængder af madboder med spændende snacks at vælge imellem.

Mange af hotellerne i Kuala Lumpur er har virkelig høj standard, serviceniveauet og venligheden er fantastisk her.

Transportmulighederne i Kuala Lumpur er gode, det er blot at vælge mellem bus, skytrain eller taxi. Sidstnævnte er en prisgunstig måde at rejse rundt i byen på, faktisk kan det anbefales at leje en taxi i et par timer eller endda en hel dag. Mange taxichauffører tilbyder også privatguidede ture.

Shoppingmulighederne i Kuala Lumpur er fantastiske; der er utallige shoppingcentre, som har alt og i den Gyldne Trekant i byen har de fleste butikker og gallerier åbent helt til kl. 22. Et af de største og mest moderne shoppingsentre ligger i Petronas Twin Towers nederste etager og hedder Suria KLCC.

Rejser til Malaysia

Læs mere om Malaysia og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malaysia her

Hoteller i Kuala Lumpur