Arguineguin Park by Servatur

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fabelagtigt
1221 anmeldelser

Området omkring Mogan på Gran Canarias sydkyst kan noget, når vi taler om gennemsnitstemperaturer. For her er ca. 23 grader, hvis vi tager alle årets måneder med, og selvom vejret altid skal tages med et vist forbehold, så må det alligevel siges at være i den lune ende, selv når vi sammenligner med andre varme rejsemål i Sydeuropa. Det er lige her, at du finder Arguineguin Park by Servatur med en god beliggenhed i forhold til både bylivet ved Arguineguin og Mogan, og selvfølgelig også stranden, Las Marañuelas, der ligger ca. 1,5 km derfra.

Det bedste i verden er at glæde sig til at komme på ferie. Er det ikke rigtigt? For det betyder fri for hverdagens stress og jag – og tid til at være sammen med dem, du holder allermest af. Måske skal du afsted med familien, dine venner eller måske er du endda på jagt efter en rejse, hvor flere generationer skal på eventyr sammen? 

På Arguineguin Park by Servatur er der plads til store som små – og antallet er ikke så afgørende, for her findes ferielejligheder til alle typer af gæster. Alt efter type, så har lejlighederne nemlig plads fra 1 og helt op til 8 personer.

Foruden de moderne lejligheder, så er der også et par fristelser uden for din egen hoveddør. Nærmere bestemt mener jeg her haven, hvor du også finder de to voksenpools og en børnepool - og på trods af den høje gennemsnitstemperatur i luften, så er hver pool faktisk opvarmet. Når tørsten melder sig, så er der pool-baren, hvor du kan "tanke op" - og i minimarkedet kan du handle de fornødne ting ind til lejligheden.

Og ellers findes der i området flere andre muligheder for indkøb, og det kan være en fordel af have en lejebil under opholdet, og det er der også tænkt på, for under overfladen på Arguineguin Park by Servatur findes der en parkeringsplads (mod gebyr). 

Du skal vælge Arguineguin Park by Servatur hvis du leder efter en komfortabel ferie med en tilbagetrukket beliggenhed, og hvor du ikke har brug for en masse faciliteter - så som restaurant, fitness, wellness o.s.v. men hvor du i stedet for ønsker friheden til at være "herre i eget hus" med veludstyrede lejligheder, og hvor du inden for 10-20 min. gang kan nå både strande og lidt mere byliv. 

 

Derfor skal du vælge Arguineguin Park by Servatur

  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Reception 24/7. Wi-Fi er tilgængeligt overalt og er gratis. Elevator findes. Turistskat betales på stedet.

Et depositum på 300 € betales ved indtjekning med kort. Det tilbagebetales ved udtjekning, hvis lejligheden efterlades i sin oprindelige stand.

Sengelinned og håndklæder inkluderet. Der vil typisk være rengøring 3-5 gange om ugen.

En af bassinerne er kun for voksne.

Arguineguin Park by Servatur ligger ud til en vej, og selvom det ikke er en hovedvej, så kan det ikke undgås at høre trafikken, når du sidder ude på din balkon eller terrasse, hvis den vender mod vejen og "dalen"/havsiden.

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Afstand til centrum: ca. 900 m
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 16 km
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 17 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 18 km
  • Gran Canrias vartegn Roque Nublo: ca. 46 km
  • Den charmerende bjergby Santa lucia de Tirajana: ca. 48 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 42 km (30m)

Arguineguin Park by Servatur har 263 forskellige typer af lejligheder, og de fleste tilbyder enten 2 eller 3 separate soveværelser (med dobbelt- eller enkeltsenge), og de er alle relativt rummelige og har enten balkon eller terrasse. Foruden det moderne touch og den lyse indretning, så kan du se frem til et veludstyret køkken med alle nødvendige faciliteter inkl. ovn og opvaskemaskine.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Arguineguin Park by Servatur. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida Aly 55
35120 Arguineguin

Koordinater

Latitude: 27.7681
Longitude: -15.6849

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere