Hotel Veris

Sunny Beach, Bulgarien

7 nætter Vis på kort
Sun Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 600m
  • Afstand til byen: 200m

Hotelinformation

Dette hyggelige, lille hotel ligger i hjertet af Sunny Beach, kun knap 10 minutters gang fra den dejlige sandstrand. Selvom du ikke er mange hundrede meter fra Sunny Beachs livlige centrum, så er området omkring hotellet ganske fredeligt.

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du rigtig kan nyde tilværelsen på en af hotellets solsenge eller med et dyp i poolen. Hotellet har også en børnepool til familiens yngste medlemmer. Når sulten melder sig, kan du benytte dig af hotellets restaurant, som serverer både internationale og lokale retter. Når trøsten skal slukkes, kan du lægge vejen forbi hotellets bar, som står klar med kolde forfriskninger.

Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og det venlige personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring området. Du kan også veksle penge her, hvis du har brug for det. Er du i bil kan du leje en parkeirngsplads på hotelområdet, mens du opholder dig på Hotel Veris.

Kun 200 meter fra hotellet ligger Sunny Beachs livlige centrum, som er et sandt mekka for festglade mennesker. Her er der et hav af restauranter, barer og diskoteker, som har åbent til den lyse morgen. Hvis du gerne vil lufte dankortet, så er du også kommet til det rigtige sted. Her er masser af gode shoppingmuligheder, hvor du kan få alt fra små souvenirs til sko og klæder.

Ophold på Hotel Veris er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse