Rejser til Mahe

Mahe er den største af øerne på Seychellerne og også øgruppens hoved-, stedet er et utmærket rejsemål. Prisniveauet her er noget lavere end på de andre øer, og der findes alt fra enkle bungalower og pensionater, til luksuriøse 5-stjerners hoteller på Mahe. Modsat mange af de andre øer er det her muligt at handle ind selv og gå på markeder, de fleste andre steder vil man almindeligvis bo på hoteller med restauranter. Seychellernes internationale lufthavn ligger på øens nordøstlige side.

Frodig natur, dejlige strande og gateway til paradis på Seychellerne

Mahe er den største ø på Seychellerne og 90 pct. af lokalbefolkningen bor her. Hovedstaden Victoria og den internationale lufthavn ligger på øens nordøstlige side. Fra havnen i Victoria sejler bådene ud til de andre øer. Mahe er frodig og kuperet og højeste punkt rager 905 meter op over havet. Flere nationalparker som Baie Ternay Marine National Park og Port Launay Marine National Park ligger på den sydvestlige side.

Mange henviser til Praslin og La Digue når man snakker om eksotiske strande på Seychellerne. Mahe har også flotte strande og Anse Soleil og Beau Vallon Beach er blandt disse. Mahé har alt fra enkle pensionater til overdådige resorts. Prisniveauet på hoteller og mad kan være noget lavere på Mahe sammenlignet med Praslin, La Digue og Private Islands

Rejser til Seychellerne

Læs mere om Seychellerne og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Seychellerne her

Hoteller i Mahé