NH Collection Brussels Centre

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,7
Meget godt
5867 anmeldelser

I hjertet af Bruxelles ligger NH Collection Brussels Centre, der for nyligt er blevet renoveret og har fået en moderne og lys infrastruktur. Ønsker du at bo i centrum tæt på de populære seværdigheder, er dette lige hotellet for dig. Hver morgen kan du nyde din morgenmad med udsigt over byen enten indendørs eller fra hotellets tagterrasse. med udsigt over byen. Er du aktivt anlagt, har du også mulighed for at benytte hotellets fitnesslokale. 

Når du træder ind ad dørene til NH Collection Brussels Centre, kommer du ind lobbyen med højt til loftet, hvor du kan starte dit besøg med et glas citrusvand, lidt snacks og et spil kort. Personalet i receptionen sidder klar til at hjælpe dig og guide dig til dit værelse. Hotellet ligger i en smuk, gammel bygning fra 1920, og infrastrukturen er for nyligt blevet renoveret i moderne stil, men stadig med et tvist af den traditionelle bygning. Hotellet er beliggende centralt i Bruxelles, og du har derfor ikke langt til mange af de store seværdigheder, der kan nås til fods, bl.a. Grand Place blot 400 meter derfra. Du er ligeledes tæt på Rue Neuve, den mest kendte shoppinggade i byen. Der er mulighed for at leje cykler, skulle du have lyst til at udforske Bruxelles på en anden måde. Vil du rundt og besøge andre områder i byen, kan du benytte dig af den offentlige transport. Der er både metro og Bruxelles' hovedbanegård, Gare Centrale, i gåafstand fra hotellet.  

Du kan starte dagen ud med morgenmadsbuffet på øverste etage, enten indendørs eller på tagterrassen, såfremt vejret tillader det, mens du nyder udsigten over byen. I buffeten finder du bl.a. frisk juice, kager, ost, frugt, yoghurt, brød og belgiske morgenmadsprodukter, samt mulighed for at bestille varme retter. Ønsker du derimod en aktiv start på dagen, kan du tage en tur i hotellets fitness center, der byder på mange forskellige træningsmaskiner og -udstyr. Om aftenen kan du slappe af i en af hotellets opholdsstuer, eller i hotelbaren, hvor du også finder hotellets restaurant Burger Bistro. Ønsker du ikke at gå ud og spise, kan du få leveret mad på hotellet fra en lokal restaurant.  

 

 

Derfor skal du vælge NH Collection Brussels Centre

  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Afstand til centrum: ca. 300 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Godt at vide

Parkering forefindes på området (mod betaling - skal reserveres på forhånd). Du kan booke transport til og fra lufthavnen og hotellet via os hos Escapeaway, eller tage offentlig transport. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet.   

Kort og afstande

  • Afstand til centrum: ca. 300 m
  • Middelalderpladsen Grand Place: ca. 900 m
  • Luxembourg pladsen: ca. 2.5 km
  • Jernbanemuseet Train World: ca. 3.6 km
  • Horta-museet, hjemsted for mesterarkitekten Victor Horta: ca. 3.9 km
  • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles: ca. 3.2 km
  • Stemningsfulde Park Malou: ca. 7 km
  • Brussels Lufthavn: ca. 16 km (30m)

NH Collection Brussels Centre byder på 241 værelser og suites i forskellige størrelser og typer. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi, kaffemaskine, elkoger, minibar og sikkerhedsboks. Badeværelserne er udstyret med bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på NH Collection Brussels Centre. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Motionsrum
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

7 Boulevard Adolphe Max
1000 Brussels

Koordinater

Latitude: 50.8522
Longitude: 4.3541

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere