Rejser til Lamai Beach, Koh Samui

Lamai Beach er det næststørste resort på Koh Samui efter Chaweng, som ligger umiddelbart nord for. Der hersker en lidt roligere atmosfære i Lamai Beach, selvom du også her ved den idylliske halvmåneformede bugt finder talrige restauranter, shoppingmuligheder og aktivitetsmuligheder for hele familien.

God plads på stranden

Koh Samui er kendt ude i verden for sine for fantastiske strande, og Lamai Beach er ingen undtagelse. Den omkring fire kilometer lange strand har noget for alle. Her kan du vælge at dase i det bløde sand med en god bog, bade i det lune, turkisblå hav hav eller dyrke forskellige former for vandsport. I den nordlige ende er der for eksempel mange klipper, som er gode at snorkle omkring. Rejser du til Koh Samui med en drøm om at snorkle blandt farverige tropefisk, er der dog mere at se, hvis du for eksempel tager på en udflugt til Ang Thong Nationalparken.

Takket være den lange strand er turistene i løbet af dagen spredt godt ud, og det er ikke svært at finde et uforstyrret sted under solen. Når solen er gået ned søger mange op på  den bagvedliggende promenade, Lamai Beach Road, for at slentre en tur og kigge på butikker og finde et sted at spise.

Restaurant- og natteliv

Der er et godt udvalg af spisesteder i Lamai Beach, hvor der venter dig mange kulinariske lækkerier. Der findes således restauranter i alle prisklasser og af mange forskellige slags. Uanset om du har lyst til udforske det klassiske thailandske køkken eller er mere til fransk, italiensk, eller indisk vil du hurtigt finde en yndlingsrestaurant.

Selvom Lamai Beach ikke har et helt lige så pulserende natteliv som ved nærliggende Chaweng, er der adskillige barer med live musik, cocktailbarer og natklubber, hvor DJ’s spiller op til dans. Hvis du ikke blot vil slutte dagen af med en spadseretur langs vandet og et restaurantbesøg, er der altså rig mulighed for at fortsætte oppe på Lamai Beach Road og i sidegaderne. Vil du se Muay Thai boksning, kan du om lørdagen tage til Lamai Boxing Stadium, hvor der er spændende kampe.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Lamai Beach

Populære hoteller i Lamai Beach

Thailand, Det sydlige Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
8,6
Meget godt
998 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Det sydlige Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,5
Fabelagtigt
198 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Det sydlige Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,5
Fabelagtigt
395 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)