Sa Cabana Hotel Rural y SPA

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fabelagtigt
285 anmeldelser

Min forelskelse i Sa Cabana Hotel Rural & SPA starter allerede, da min kollega og jeg drejer ind af indkørslen og væk fra hovedvejen. Vi stopper med det samme bilen ved den lange palmeallé, der fører op til Sa Cabana Rural & SPA for at gå ud og suge området ind. Vi udveksler et smil henover bilen af ren begejstring, for vi kan mærke med det samme, at Sa Cabana Hotel Rural & SPA er et ægte hideaway. Foran os ligger en sand perle med mange rustikke detaljer, der bare MÅ opleves!

Efter at vi er faldet ned, hopper vi ind i bilen igen og kører langsomt op af den lange allé, hvor hotellet så fint begynder at træde frem forude med turkisblå skodder ved vinduer og døre. Kombinationen af de tætte palmer og den turkisblå farve minder mig om Cuba. Ja, så eksotisk er her lige her på Mallorca.

Før et agriturismo – i dag et idyllisk hideaway

Sa Cabana Hotel Rural & SPA er en gammel possessió – mallorcansk for en gammel gård – og kan dateres tilbage til 1578. For 5 år siden overtog den nuværende ejer gården, og indtil da var gården et agriturismo, hvor man dyrkede mandeler, johannesbrød, figentræer, kornmarker og selvfølgelig også producerede vin. I dag har de nuværende ejere forvandlet den idylliske gård til et endnu mere idyllisk hotel, og selvom det i dag ikke er et agriturismo, så har hotellet holdt fast i mandel- og vinproduktionen.

Gårdens egenproducerede vin

Vi går ind af hotellets glasdør og bliver mødt af den smilende unge mand Siddhartha, der byder os varmt velkommen. Vi får hver tildelt et værelse, og inden længe sidder vi på min private terrasse og nyder et glas hvidvin i den sene eftermiddagssol. Vinen er selvfølgelig produceret af ejeren selv, og den smager fantastisk! Lige her går det hele op i en højere enhed; kombinationen af hotellet, beliggenheden, solen, vinen og selskabet. Jeg skal snart tilbage hertil, og hotellet er allerede blevet anbefalet varmt til mine nærmeste.

Så mange detaljer

I gårdens gamle hovedhus finder du receptionen, baren med det flotte glasparti ud til den uoverdækkede patío, restauranten, den gamle vinkælder og de fleste værelser på Sa Cabana Hotel Rural & SPA. Hotellet er et mindre hideaway med kun 25 værelser, hvor de resterende, der ikke ligger i hovedhuset, er fordelt i bygningerne omkring. I restauranten finder du et glasgulv, hvor du kan se ned til den gamle vinkælder, der er renoveret. Det er en meget flot detalje, og her følger en god historie med. Når du står på glasgulvet og kigger ned, kan du se en sten, der ligger skråt hen over et hul i stengulvet. Det siges, at der i gamle dage boede en tyv, som gemte alle sine skatte her under gulvet i vinkælderen.

Ligegyldigt hvor du befinder dig på hotellet, er der mange fine detaljer, og det er tydeligt at ejeren har lagt mange overvejelser i hotellet. Ejeren har det største busselskab på Mallorca og et stort resort ude ved kysten. Sa Cabana Hotel Rural & SPA er deres nyeste projekt, og det kan mærkes, at det intime hotel er ”ejernes lille baby”. Der er kræset for detaljerne i alle krogene. En catelansk arkitekt har indrettet hotellet, og overalt finder du malerier og skulpturer af forskellige kunstnere. Kombinationen af de oprindelige bygninger dekoreret med kunstværker, skaber en helt speciel atmosfære. Og hvis du forelsker dig i et af værkerne, så er de selvfølgelig til salg : )

En helt speciel swimmingpool

Gårdens gamle cirkulære vandcisterne er lavet om til hotellets pool og rundt omkring den kan du slappe af på dejlige komfortable solsenge. Placeret her ved poolen kan du rigtig nyde den flotte udsigt til foden af bjergkæden Serra de Tramuntana i nord og mod syd det rustikke mallorcanske landskab med vinmarker og mandeltræer.

Sa Cabana Wine Olive SPA

Neden under poolen finder du hotellets SPA, og her er endnu en sjov detalje, for inde i SPA’en er der vinduer ind til poolen, så det flotte vand glimter ind og giver en beroligende atmosfære. SPA’en har navnet ”Sa Cabana Wine Olive SPA”, og her kombineres to af Mallorcas traditioner: vinterapi og oliventerapi. Brugen af de naturlige produkter afspejler hotellets respekt for det lokale økosystem.

Den bæredygtige tankegang

Næste morgen står jeg tidligt op for at gå en tur i den smukke have med træer, blomster, krukker og buske. Ejeren har stor respekt for økosystemet, og der er derfor plantet typiske middelhavsbuske og andre planter, der fandtes i miljøet for 500 år siden, og som gør haven så bæredygtig som muligt. Jeg sætter mig på en bænk i morgensolen og nyder fuglefløjt og udsigten til de mange lavendelbuske, der omkranser Sa Cabanas solceller. Gid jeg kunne starte min morgen sådan hver dag!

…og maden, ej at for glemme!

Vi er så heldige både at nyde middag og morgenmad i hotellets restaurant. Middagen er eminent med mange delikate retter at vælge imellem. Der er både de normale a la carte retter, og ”kokkens anbefalinger”, hvor du kan vælge imellem forretter, hovedretter og desserter. Her kan jeg især anbefale stedets Capresse salat med bøffelmozzarella, friske tomater, basilikum og Ca Cabanas egen olivenolie.

Morgenmadsbuffeten er også helt fantastisk og byder på alt hvad hjertet kan begære som frisk juice, kaffe eller the, frugt, varme retter, kager og meget mere. Alt efter vejret kan du vælge at nyde måltiderne inde i restauranten eller ude på terrassen.

Godt at vide

  • Sa Cabana Hotel Rural & SPA ligger et stykke fra hovedvejen...
  • - og der kan derfor være lidt trafikstøj, når vinden blæser i den rigtige retning
  • Receptionen er åben hele døgnet rundt
  • Baren har åbent til midnat
  • Palma ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet, så det er nemt at køre ind og opleve byen...
  • - eller spise en middag på en af de mange gode restauranter
  • Byerne der ligger rundt omkring Sa Cabana er Consell (ca. 3 km), Binissalem (ca. 3 km) og Alaró (ca. 7 km)

Derfor skal du vælge Sa Cabana Hotel Rural y SPA

  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste by: ca. 1.9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Kort og afstande

  • Nærmeste by, Concell – 2,5 km
  • Nærmeste strand, Playa de Palma – 25 km
  • Charmerende Palma – 22 km
  • Kunstnerbyen Deia – 40 km
  • Valldemossa – 30 km
  • Pittoreske Puerto de Pollenca – 42 km
  • Smukke, smukke Cap de Formentor – 61,5 km
  • Stranden ved Torrent de Pareis – 46 km
  • Jetset-byen Puerto Andratx – 52 km
  • Palma lufthavn – 27 km
  • Perlebyen Manacor – 45,5 km
  • Sko og lædervarer i Inca – 9 km
  • Dragegrotterne, Cuevas del Drach – 60 km

Sa Cabana Hotel Rural & SPA har 25 værelser. Du kan vælge mellem superior værelse, junior suite og suite, og lige meget hvilket ét du vælger, så vil du blive tilfreds.

Der er dømt total velvære i de smukt indrettede superior-værelser, hvor gulv til loft vinduer sørger for et smukt lysindfald og det gyldne trægulv giver varme og glød til værelset. Her er aircondition, fladskærms-TV, minibar, et par gode armstole og et lækkert badeværelse med håndklædevarmer, diverse toiletartikler og hårtørrer.

Du kan også få et lidt større superior-værelse med egen terrasse eller en suite. Fælles for alle er, at de er individuelt indrettet med stole, sofaer, borde og malerier specielt valgt til det enkelte værelse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Sa Cabana Hotel Rural y SPA. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Indendørs pool
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Carretera PalmA-Alcúdia Km 19,9
Consell

Koordinater

Latitude: 39.6766
Longitude: 2.8243

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere