Aparthotel Puerto Plata

Officiel kategori

Solfaktors kategori

7,2
Godt
49 anmeldelser

Aparthotel Puerto Plata ligger blot ca. 5 minutters kørsel fra stranden i Puerto Rico på Gran Canaria. Dette lejlighedshotel tilbyder indkvartering med udendørspool, terrasse og en reception, der er åben døgnet rundt, og hvor personalet kan svare på dine spørgsmål. Du har adgang til eget tekøkken og kan selv stå for madlavningen - men du finder også et udvalg af restauranter nede ved stranden.

Leder du efter et familievenligt lejlighedshotel i Puerto Rico på Gran Canaria? Så skal du læse videre om Aparthotel Puerto Plata, som er et godt alternativ, hvis du ønsker en ferie med selvforplejning og dejlige stunder i solen. På dette hotel har du adgang til en dejlig pool, hvor du kan slappe af i varmen. På solterrassen er der desuden masser af plads til afslappede stunder i solen, måske med noget at drikke fra baren.

Dette lejlighedshotel tilbyder lejligheder i forskellige størrelser med plads til hele familien. Du har adgang til eget tekøkken og kan selv stå for madlavningen - det er måske ekstra bekvemt, hvis du rejser med små børn, hvis spise- og sovetider ikke altid matcher restauranternes åbningstider. Hvis du foretrækker, at andre står for madlavningen, er der et lille udvalg af restauranter og barer nede ved stranden i Puerto Rico, som du når efter ca. 5 minutters kørsel.

Derfor skal du vælge Aparthotel Puerto Plata

  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er Wi-Fi i alle rum (med forbehold for ændringer).

Nogle faciliteter kan være lukket eller mod betaling, afhængig af årstid og vejrforhold.

Eventuel turistskat betales på hotellet. Bemærk, at du ved ankomsten kan blive opkrævet et depositum for lejligheden, som tilbagebetales ved afrejsen, hvis lejligheden efterlades i sin oprindelige stand.

Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Afstand til centrum: ca. 850 m
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canrias vartegn Roque Nublo: ca. 47 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 48 km (40m)

Aparthotel Puerto Plata tilbyder ferielejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er indrettet i en klassisk og enkel stil med lyse farver og forskellige materialer. De fleste lejligheder har balkon eller terrasse.

Faciliteterne inkluderer TV, Wi-Fi, aircondition og værdiboks (mod betaling). De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toilet. Lejlighederne har desuden et tekøkken, hvor du selv kan stå for madlavningen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Aparthotel Puerto Plata. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida De La Cornisa 7
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7905
Longitude: -15.7126

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere