Babalu Apartamentos

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,2
Meget godt
750 anmeldelser

Babalu Apartamentos ligger i Puerto Rico på Gran Canaria lige mellem de to strande Playa de Puerto Rico og Playa de Amadores. Her bor du i ferielejligheder med adgang til eget køkken. Derudover er der en fælles terrasse med en stor pool at tage et dyp i på de varme dage. 

Tag med familien på en ferie til Gran Canaria, solen og havet. På Babalu Apartamentos bor du i ferielejligheder lige udenfor Puerto Ricos centrum og midt imellem to af de største strande i nærheden. Der er ca. 2 kilometer til begge strande samt centrum - en afstand der kan tilbagelægges til fods på omkring en halv time eller en kort køretur, hvis du har adgang til en lejebil. I disse lejligheder har du adgang til dit eget køkken, hvor du kan nyde alle dagens måltider, som du også kan nyde på din private balkon. Hvis ikke du selv vil stå for madlavningen, kan du i stedet besøge nogen af de nærliggende restauranter. 

På Babalu Apartamentos har du adgang til en fælles terrasse med palmer og en stor pool, hvor du kan svømme. Slå dig ned i en af solstolene og slap af i solen. Hvis du vil være aktiv om dagen på Garn Canaria, byder øen på spændende oplevelser i den skønne natur. Der ligger også en golfbane blot nogle kilometer væk. 

Derfor skal du vælge Babalu Apartamentos

  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Giv venligst hotellet besked om ankomsttidspunkt, da receptionen ikke altid er bemandet. Wi-Fi er tilgængeligt i alle områder mod et gebyr (med forbehold for ændringer). Elevator findes på hotellet. Turistskat skal betales på hotellet.

Vær opmærksom på, at du skal lægge et depositum for lejligheden ved ankomst. Depositummet tilbagebetales, hvis lejligheden efterlades i ordentlig stand.

Brug af tv og satefybox tilbydes mod betaling.

Du kan bestille transport til og fra hotellet og lufthavnen via os. 

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 13 km
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 23 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 25 km
  • Gran Canrias vartegn Roque Nublo: ca. 48 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 50 km (40m)

Babalu Apartamentos udbyder 87 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er individuelt indrettet i en klassisk, enkel stil med forskellige farver og materialer. Lejlighederne har balkon eller terrasse med udendørs møbler. Alle lejligheder har moderne faciliteter såsom TV, Wi-Fi (mod et gebyr) og en safetybox. I de private badeværelser er der bruser, wc og hårtørrer. Alle lejligheder har også et tekøkken med komfur, køleskab, mikrobølgeovn, kaffebrygger og køkkenredskaber. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Babalu Apartamentos. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida De La Cornisa 15
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7896
Longitude: -15.7172

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere