Almayer Art & Heritage Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fabelagtigt
528 anmeldelser

Almayer Art & Heritage Hotel er ikke et almindeligt hotel. Udover at her findes alle moderne bekvemmeligheder, du som gæst kan forvente, så er det et unikt hotel, hvor du bydes velkommen som et familiemedlem, og hvor du hurtigt vil føle dig som en af de lokale. Den varme velkomst kombineres derudover med en utrolig smuk indretning, hvor en blanding af vintage- og skræddersyede møbler skaber en atmosfære, der minder mere om et privat hjem fremfor et hotel. Det her hotel er perfekt, hvis du vil føle dig hjemme på din ferie. Velkommen til Zadar och Almayer Art & Heritage Hotel.

Almayer Art & Heritage Hotel ligger i en fuldstændig renoveret bygning fra 1863 og består af et par eksklusive værelser, der er indrettet i en kombination af retro-chic og moderne detaljer. Her er der fokuseret på naturlige materialer og en skøn atmosfære, der alt i alt er med til at skabe en helhedsoplevelse på din ferie. Alle værelser er opkaldt efter forskellige vinde og Barriccos roman "Ocean Sea". Havet er altså nærværende på Almayer Art & Heritage Hotel, og det er med til at bidrage til den frie følelse, der opstår, når krop og sjæl bliver fri for hverdagens stress og jag. Når du først sætter din fod inden for døren på Almayer Art & Heritage, bliver det svært at forlade hotellet igen. 

Nyd en fantastisk beliggenhed midt i den gamle bydel

Fire af Almayer Art & Heritage Hotels værelser ligger i et anneks overfor hovedbygningen og med parken som nærmeste nabo. Værelserne her er direkte forbundet med hotellets reception, og her tilbydes personlig service 24 timer i døgnet. Selvom du befinder dig i en separat bygning, vil du kunne nyde en stille stund i et smukt og hyggeligt værelse. Morgenmaden på Almayer Art & Heritage Hotel serveres i hovedbygningen - og den er overdådig, så du er sikret den bedste start på dagen. Fyld energidepoterne godt op inden du begiver dig ud for at opleve alt det, Zadar har at tilbyde. Hotellet ligger i den gamle bydel, og du er derfor i nærheden af flere store historiske monumenter og et godt mix af restauranter, barer og caféer. Benyt blandt andet lejligheden til at besøge Sankt Donatus kirken og kunstværkerne "havorglet" og "hilsen til solen", der absolut er et besøg værd. Derudover ligger det indbydende torv, Old Town Square, få hundrede meter fra din hoveddør. 

Læn dig tilbage i den grønne, hemmelige gårdhave

Efter en oplevelsesrig dag er det rart at have en oase at komme tilbage til, hvor du kan læne dig tilbage og lade fødder og krop slappe af. I Almayer Art & Heritage Hotels grønne og hemmelige gårdhave, der ligger skjult bag en middelaldermur, bliver der serveret et stort udvalg af vine, drikkevarer og cocktails. Omringet af hotellets historie og af duften af appelsiner, kan du slå dig ned her i et af de skønne møbler og nyde noget godt at drikke. Hotellet har ikke en restaurant, men med den centrale placering findes der et godt udbud rundt om hjørnet, og det gæstfrie personale deler gerne deres bedste anbefalinger, hvis du har lyst til inspiration. 

Derfor skal du vælge Almayer Art & Heritage Hotel

  • Du vil opleve Zadar og gerne bo centralt i byen
  • ... her befinder du dig i den gamle bydel omgivet af seværdigheder og restauranter
  • Du ønsker at bo på et mindre hotel, hvor du bydes velkommen som en af familien
  • Du sætter pris på smukt design og vil bo i hyggelige værelser
  • Du vil gerne starte dagen med en stor og god morgenmad
  • ... der serveres i hotellets gårdhave
  • I gårdhaven kan du også nyde en cocktail om eftermiddagen
  • Du vil bo på et adults only hotel (aldersgrænse +12 år)

Godt at vide om Almayer Art & Heritage Hotel

Offentlig parkering findes ved hotellet (mod betaling). Her er gratis Wi-Fi. Receptionen er åben hele døgnet. Morgenmadsbuffet serveres mellem kl. 07:00-11:30 (med forbehold for ændringer). Bemærk at hotellet ikke har restaurant, men på grund af hotellets centrale placering kan du vælge mellem flere restauranter i nærheden. Almayer Art & Heritage er et adults only (+12 år) hotel. Eventuel turistskat betales på stedet. 

Derfor skal du vælge Almayer Art & Heritage Hotel

  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering

Kort og afstande

  • De Venetianske forsvarsværker i Zadar: ca. 1 km
  • Zadar Lufthavn: ca. 14 km (30m)
  • Split Lufthavn: ca. 130 km (1h 40m)

Almayer Art & Heritage Hotel and Dépendance har 13 værelser i forskellige størrelser og kategorier, hvoraf fire værelser er placeret i hotellets anneks på den anden side af gaden. Alle værelser er komfortable og fyldt med intimitet og hjemlig varme og formår at kombinere autenticitet og modernitet. Sengene har madrasser og sengetøj i høj kvalitet. Alle værelser har faciliteter som TV, Wi-Fi og minibar. Badeværelset har brusebad og/eller badekar, tøfler, hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Almayer Art & Heritage Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Brace Bersa 2
23000 Zadar

Koordinater

Latitude: 44.1173
Longitude: 15.2221

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere